Marketingul la SC Drumuri si Poduri SA

Cuprins disertatie Cum descarc?

INTRODUCERE
Cap. 1 MARKETINGUL SERVICIILOR SI MIXUL DE MARKETING
1.1 Marketingul serviciilor-continut
1.2 Piata intreprinderii
1.3 Politica de marketing a firmei prestatoare de servicii
1.3.1 Politica de produs
1.3.2 Politica de pret
1.3.3 Politica de distributie
1.3.4 Politica promotionala
Cap. 2 S.C. DRUMURI SI PODURI S.A. - SOCIETATE DE PRODUCTIE SI PRESTARI SERVICII
2.1 Scurta prezentare
2.2 Aprovizionarea cu materii prime
2.3 Organizarea activitatii de marketing la S.C. DRUMURI SI PODURI S.A.
Cap. 3 MARKETINGUL LA S.C. DRUMURI SI PODURI S.A.
3.1 Piata producatorilor de produse si servicii similare S.C. DRUMURI SI PODURI S.A
3.2 Piata firmei S.C. DRUMURI SI PODURI S.A
3.3 Analiza Swot
Concluzii si propuneri
Bibliografie
Anexe


Extras din disertatie Cum descarc?

INTRODUCERE
Economia de piata poate asigura echilibrul si adaptarile necesare, la nivelul exigentelor mecanismului concurential si al principiilor sale de functionare.
Succesul in afaceri depinde, in cea mai mare masura de modul in care se optimizeaza si se programeaza activitatea firmei printr-o viziune de marketing.
Lucrarea de fata isi propune prezentarea componentelor demersului de marketing si mai ales constientizarea rolului acestuia in orientarea activitatii firmei in vederea cresterii sanselor de reusita.Am pornit de la ideea ca trebuie imbinate experienta proprie de 10 ani dobandita in activitatea practica cu executia si conducerea.
Demersul meu vine si dupa abordarile ample, din unghiuri de vedere complexe si diferite ale altor colegi ce-si desfasoara activitatea in cadrul firmei.In acelasi timp de un real folos in elaborarea acestei lucrari mi-au fost schimburile de opinie purtate cu omologi din alte firme de profil mai puternice si nu in ultimul rand cu profesorul indrumator.Tuturor le sunt profund recunoscator.
Autorul,
1. MARKETINGUL SERVICIILOR SI MIXUL DE MARKETING
1.1 Marketingul serviciilor-continut
Marketingul apare mai intai in domeniul bunurilor ca o reactie fata de procesul separarii tot mai pronuntate a productiei fata de consum, ca rezultat al cautarilor tot mai staruitoare ale unor modalitati eficiente de a reuni si coordona preocuparile legate de productie cu cele legate de realizarea (vanzarea) produselor, de a le corela cu cerintele efective de consum.
In servicii, in conditiile inseparabilitatii productiei de consum, un proces similar are loc intre prestator si consumator, cautarile si preocuparile urmarind corelarea serviciilor efectiv prestate cu asteptarile consumatorilor, in momentul intalnirii acestora. Ele s-au materializat in definirea unui obiect propriu si utilizarea unor metode si tehnici specifice.
Obiectul marketingului serviciilor apare ca un ansamblu de metode si tehnici specifice marketingului, adaptate corespunzator succesiunii de etape care descriu procesul.
Caracteristicile marketingului serviciilor
Continutul, si mai ales, specificul marketingului serviciilor sunt exprimate si din caracteristicile sale sintetizate astfel: caracter puternic interdisciplinar, unitate in diversitate si un grad de complexitate ridicat.
Interdisciplinaritatea marketingului serviciilor 
Caracteristicile serviciilor isi pun amprenta, in primul rand, asupra continutului functiei (functiunii) de marketing a intreprinderii aflata in relatii de interferenta cu functiile de personal si de productie. Problema se simplifica foarte mult acceptand ideea ca in domeniul serviciilor, separarea si gruparea activitatilor pe functiuni este posibila. In consecinta, este mult mai realista o abordare unitara, atribuind, in fapt, o viziune de marketing 
activitatilor specifice functiunilor de personal si productie (prestatie).


Fisiere in arhiva (1):

  • Marketingul la SC Drumuri si Poduri SA.doc

Imagini din aceasta disertatie Cum descarc?

Banii inapoi garantat!

Plateste in siguranta cu cardul bancar si beneficiezi de garantia 200% din partea Diploma.ro.


Descarca aceasta disertatie cu doar 9 €

Simplu si rapid in doar 2 pasi: completezi adresa de email si platesti.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:* La pretul afisat se adauga 19% TVA.


Hopa sus!