Operatiuni pe Piata Monetara Destinate Finantarii IMM-urilor

Cuprins disertatie Cum descarc?

1. Intreprinderile mici si mijlocii - prioritate strategica pentru Banca Transilvania pag. 3-4
2. Produse si servicii destinate IMM-urilor:
2.1 Politici de creditare IMM pag.5-19
Credite rapide:
Creditul 1 ORA pag. 7-10
Creditul investitii fara aport pag.11-16
Creditul START UP pag.16
Creditul cu dobanda ,,0" pag.17
Creditul - Scontare 100 % pag.18
Credite standard:
Creditul pe termen scurt pentru capital de lucru pag.19
Credit pentru investitii pag.20-22
2.2 Depozite pag. 22-25
2.3 Cardurile VISA BUSINESS pag. 26-28
2.4 POS-uri pag. 28
2.5 Operatiuni documentare pag. 29-32
2.6 Produse de Trezorerie pag. 33-34
2.7 Home banking BT-ULTRA pag. 35-36
2.8 Internet Banking - BT24 pag. 37
2.9 Standing Order pag. 38-42
2.10 Vama ON-LINE pag. 43-44
2.11 Alte produse si servicii pag. 44
3. Concluzii privind obiectivele strategice ale BANCII TRANSILVANIA S.A. pag.45-48
Bibliografie pag. 49


Extras din disertatie Cum descarc?

1. Intreprinderile mici si mijlocii-prioritate strategica 
pentru Banca Transilvania
Banca Transilvania este azi una dintre cele mai importante institutii financiar-bancare din Romania, aflata in top 10 si una dintre cele mai atractive companii listate la Bursa de Valori Bucuresti. O prioritate a activitatii sale este perfectionarea continua a serviciilor si a angajatilor , asa incat calitatea sa fie cea care face diferenta. Cu o cota de piata de 3,9%, Banca Transilvania este un jucator activ pe piata, devenind, datoria accelerarii implementarii strategiei de crestere , o banca recunoscuta la nivel national.
In plus, Banca Transilvania inseamna un grup financiar puternic, Grupul Financiar BANCA TRANSILVANIA, care ofera pietei servicii integrate-banking, asigurari, administrarea investitiilor, finantarea consumatorilor, leasing si tranzactii mobiliare si prin intermediul subsidiarelor sale: BT Asigurari, BT Asset Management S.A.I S.A., BT Direct, BT Leasing, BT Securities. In toate actiunile sale, Banca Transilvania are suportul Bancii Europene pentru Reconstructie si Dezvoltare (BERD), care este actionarul sau semnificativ.
Banca Transilvania este structurata pe trei linii de afaceri: retail, IMM si corporate. Astfel, banca si-a format echipe specializate si un portofoliu complex de produse si servicii, pentru a sustine dezvoltarea acestor trei directii. Banca Transilvania are peste 750.000 de clienti, dintre care aproximativ 100.000 sunt persoane juridice.
Banca Transilvania, cea mai dinamica banca romaneasca, a manifestat si manifesta in continuare un interes real pentru nevoile IMM - urilor, interes manifestat printr-o relatie dorecta cu acestia, relatie mijlocita de echipa de specialisti IMM ai Bancii Transilvania.
Rezultatul acestei relatii directe sunt produsele construite in conformitate cu nevoile interprinderilor mici si mijlocii, produse standardizate, rapide si curajoase. Prin prezenta lucrare se doreste descrierea produselor adresate segmentui IMM precum si prezentarea particularitatilor si a avantajelor a acestora.
BANCA TRANSILVANIA - PRIMA INSTITUTIE BANCARA DIN ROMANIA CARE ASCULTA DORINTELE MICILOR INTREPRINZATORI
Banca Transilvania a lansat linia verde 0800 800 466 (0800 800 IMM), numar apelabil din reteaua Romtelecom, de luni pana vineri, in intervalul 9.00-18.00. Astfel, Banca Transilvania este prima institutie bancara din Romania care asculta dorintele micilor intreprinzatori. 
Banca a initiat o comunicare reala cu clientii actuali si potentiali. In plus produsele dedicate sectorului IMM sunt create de banca in functie de sugestiile primite de la clientii sai si impreuna cu acestia. In acest fel, banca este si mai aproape de spiritul antreprenorial local, venind pe piata cu o modalitatemai comoda si mai rapida de a dialoga cu persoanele care doresc sa inceapa sau sa-si dezvolte o afacere.Banca este deschisa tuturor celor care suna la numerele de telefon indicate, ii ascluta si le ofera informatiile de care au nevoie.
Alte modalitati de a discuta direct cu echipa Bancii Transilvania, specializata in domeniul IMM, sunt: apelare numarului de telefon 0264-456888, accesibil din orice retea sau trimiterea unui mesaj pe adresa : IMM@bancatransilvania.ro. Micii intreprinzatori isi vor putea exprima opiniile fata de oferta bancii, destinata intreprinderilor mici si mijlocii sau vor primii astfel, prin e-mail, informatiile solicitate.De asemenea, persoanele care contacteaza telefonic Banca Tansilvania au posibilitatea de a discuta despre probleme curente sau cu privire la situatii speciale aparute in activitatea firmelor.
Fie ca este vorba de inceputul unei afaceri sau de dezvoltarea acesteia, Banca Transilvania acorda un suport real, prin produsele si serviciilesale: Creditul 1 ORA - capital de lucru, START UP, Creditul cu 0% dobanda si Scontare 100%. Ideea este aceea de a veni pe piata cu solutii complete de finantare, prin lansarea, la fiecare trei luni, a cate unui produs dedicat IMM-urilor.
Cei peste 230 de specialisti IMM stau la dispozitia clientilor in cele peste 260 de unitati ale bancii, in intreaga tara. Dialogul, si pe aceasta cale, dintre Banca Transilvania si persoanele cu spirit intreprinzator are menirea de a aduce banca mai aproape de clientii actuali si potentiali, iar pe acestia, mai aproape de banca.


Fisiere in arhiva (2):

  • Operatiuni pe Piata Monetara Destinate Finantarii IMM-urilor.doc
  • Presentation.ppt

Imagini din aceasta disertatie Cum descarc?

Banii inapoi garantat!

Plateste in siguranta cu cardul bancar si beneficiezi de garantia 200% din partea Diploma.ro.


Descarca aceasta disertatie cu doar 10 €

Simplu si rapid in doar 2 pasi: completezi adresa de email si platesti.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:* La pretul afisat se adauga 19% TVA.


Hopa sus!