Politica Promotionala la SC Ultra Pro Computers SRL

Cuprins disertatie Cum descarc?

CAPITOLUL 1.
Prezentarea firmei Ultra Pro Computers 1
1.1 Prezentare generala 1
1.2 Planuri pentru 2007 .2 
1.3 UPS-ul - echipament de protectie ; Elemente generale despre UPS 6
CAPITOLUL 2.
Promovarea 8
2.1. Procesul de comunicare 8
2.2 Mixul de promovare 11
CAPITOLUL 3.
Analiza promovarii UPS-urilor facuta de Ultra Pro si sugestii de imbunatatire 24
3.1 . Obiectivele promovarii 24
3.2. Identificarea metodelor si mijloacelor de promovarea folosite .
de Ultra Pro si recomandari de imbunatatire 30
Concluzii 45
Bibliografie 48


Extras din disertatie Cum descarc?

Capitolul 1. Prezentarea firmei Ultra Pro Computers
1.1 Prezentare generala
Fondata in 1995 ca firma cu capital romanesc, orientata catre distributie, K Tech Electronics, comercializeaza o gama larga de componente hardware, accesorii si periferice, software si sisteme, asigurand instalari de retele si service in domeniu.
In 1999 s-a infiintat Ultra Pro Computers si la sfarsitul anului firma a obtinut datorita performantelor si standardului inalt de calitate al serviciilor prestate, certificarea ISO 9001:1995, inlocuita in prezent de standardul SR EN ISO 9001:2000.
Anul 1999 a marcat inceputul unei orientari noi, catre end-useri, aceasta materializandu-se prin deschiderea unei retele de magazine de tip supermarket asezate in locuri strategice, atat in Bucuresti cat si in tara.
K Tech Electronics a introdus pe piata un brand propriu Ultra Pro, conferind un plus de valoare produselor vandute, prin calitatea componentelor si a serviciilor.
Supermarket-urile IT Ultra Pro respecta toate acelasi stil si concept atat ca design cat si ca mod de achizitie, clientul avand posibilitatea sa studieze produsele, beneficiind de consultanta si suport tehnic din partea agentilor de vanzari, special pregatiti pentru a oferi informatii despre componentele si serviciile firmei. Prin asta Ultra Pro vrea sa se asigure ca alegerea facuta de clienti reprezinta solutia optima la nevoile lor precum si faptul ca nu o sa intampine probleme de compatibilitate cu produsele deja existente in configuratia sistemului ales. Ultra Pro da posibilitatea angajatilor sa isi dezvolte si sa isi foloseasca intregul lor potential pentru obtinerea unor performante de inalta clasa, deoarece oamenii sunt cheia succesului, ei adaugand un plus de valoare produselor comercializate.
Calitatea si performanta produselor fabricate de producatori precum ASUS, Gigabyte, NEC si altii, recomandate in configuratia optima de catre agentii de vanzari si asamblate cu grija si profesionalism de catre specialistii din departamentul tehnic, reprezinta elementele cheie pentru ca sistemele Ultra Pro sa fie capabile sa lucreze respectand exigentele clientilor, oferindu-le satisfactia unei achizitii excelente la un pret scazut. De asemenea garantia de doi ani, extensibila la trei oferita cu promptitudine de Ultra Pro asigura cumparatorii de faptul ca firmei ii pasa de investitia clientilor si o protejeaza.
Venind in intampinarea clientilor care doresc o investitie fara efort financiar, firma Ultra Pro pune la dispozitie si posibilitatea achizitionarii produselor sale printr-un sistem de rate fara avans si fara giranti. Mai mult, intelegand valoarea timpului cumparatorilor, exista acum personal specializat in credite bancare care ofera consultanta si se ocupa de intocmirea dosarului necesar aprobarii imprumutului, pe loc in magazin.
Toate acestea fac din clientul firmei un client multumit care va reveni cu incredere in magazinele Ultra Pro stiind ca seriozitatea si profesionalismul personalului precum si varietatea componentelor si calitatea acestora vor fi regasite aici de fiecare data, deoarece succesul firmei depinde de succesul clientilor acesteia.


Fisiere in arhiva (1):

  • Politica Promotionala la SC Ultra Pro Computers SRL.doc

Imagini din aceasta disertatie Cum descarc?

Banii inapoi garantat!

Plateste in siguranta cu cardul bancar si beneficiezi de garantia 200% din partea Diploma.ro.


Descarca aceasta disertatie cu doar 9 €

Simplu si rapid in doar 2 pasi: completezi adresa de email si platesti.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:* La pretul afisat se adauga 19% TVA.


Hopa sus!