Rulmenti

Extras din disertatie Cum descarc?

CAPITOLUL 1. PREZENTAREA GRUPULUI SCHAEFFLER
SCHAEFFLER GRUPPE
,,Impreuna punem lumea in miscare''
In calitate de parteneri de incredere ai clientilor nostri, punem pret pe forta de inovatie, pe creativitate si pe orientarea consecventa catre clienti, precum si pe prestatiile impecabile in toate domeniile. In acest context avem in vedere o crestere echilibrata intre industrie, comert si industria auto, cu pozitii de varf a tuturor produselor pe principalele piete regionale din intreaga lume.
Colaborarea din cadrul Grupului Schaeffler se caracterizeaza prin obiectivitatea, lucru constructiv in echipa si vointa de imbunatatire permanenta a proceselor si a produselor.
Grupul Schaeffler dezvolta si fabrica produse de precizie pentru tot ceea ce misca - in masini, instalatii, autovehicule, precum si in aeronautica. Prin solutii individuale, ii ajutam pe clientii nostri sa puna lumea in miscare.
1.1. Grupul Schaeffler
Grupul Schaeffler este un ofertant de prim rang pe plan industrial de automobile. Succesul Grupului se bazeaza pe deosebita sa forta de inovatie, pe apropierea globala a tuturor proceselor, precum si pe capacitatea de a reactiona rapid la toate solicitarile si dorintele speciale ale clientilor. Grupul Schaeffler activeaza prin cele trei marci puternice ale sale: INA, FAG si LUK, in sectorul auto, industrial si aerospatial. Prin utilizarea comuna a unor functii centrale trans-sectoriale la nivelul tuturor intreprinderilor, se formeaza numeroase sinergii. Un factor esential de succes este dialogul intensiv cu clientii. Grupul Schaeffler se intelege ca partener de dezvoltare si inginerie al clientilor sai. Pentru realizarea unor procese rapide si flexibile de fabricatie, se dezvolta partial tehnologii, comenzi si comenzi proprii.
Industria de automobile este principalul client al grupului Schaeffler, avand o cota parte de peste 50 % din cifra de faceri. Dispunand de know-how pentru intregul grup de forta: motor, mecanismul de rulare, cutia de viteze si subansamblurile de autoturisme si autocamioane, Grupul Schaeffler este un partener de incredere pentru aproape toti producatorii, precum si pentru principalii furnizori ai acestora.
Figura 1. Principalele sectoare ale grupuil Schaeffler
In domeniu industrial, Grupul Schaeffler dispune de peste circa 40000 articole de catalog fabricate de serie, cu ajutorul carora se acopera aplicatii de aproximativ 60 ramuri industriale - un portofoliu de produse neobisnuit de larg.
Mica, dar de finete: sectorul tehnicii aeronautice, firma FAG, impreuna cu filiala sa,THE BARDEN COMPANY'', este considerata a fi unul dintre principalii producatori mondiali de lagare de inalta precizie pentru turbinele avioanelor, elicopterelor sau pentru aplicatii in domeniul zborurilor aerospatiale.
In cazul tehnicilor moderne de fabricatie, cum ar fi deformarea la rece prin ambutisare, INA ajunge la limitele fezabilitatii tehnice. Procedeul deosebit de eficient din punct de vedere economic imbina precizia maxima cu rentabilitatea fabricatiei in seria mare.
1.2. Creativitatea tehnica 
INA garanteaza de cateva decenii solutii creative de utilizare, componenta maxima in domeniul tehnologiei si executiei si apropiere deosebita de client. Gandirea interdisciplinara, materializata prin tendinta de a merge tot timpul pe drumuri noi, de a pune in practica idei noi si de a gandi dincolo de bariere este in momentul de fata la fel de actuala ca si in perioadele de la inceputul intreprinderii.
INA dezvolta si produce pe plan mondial rulmenti, lagare de alunecare si ghidaje liniare pentru constructia de masini, precum si pentru componentele motor pentru industria de automobile. INA colaboreaza indeaproape cu clientul in calitate de partener in domeniul tehnologiei, chiar si in fazele incipiente ale dezvoltarii unui sistem. Zilnic se elaboreaza solutii specifice clientului, astfel incat anual intra in fabricatie de serie aproximativ 1000 de produse noi. INA face investitii la fel de mari in cercetare si dezvoltare, ultimele fiind cele in noile centre de cercetare si dezvoltare din Germania, Asia si America de Nord.


Fisiere in arhiva (1):

  • Rulmenti.docx

Imagini din aceasta disertatie Cum descarc?

Banii inapoi garantat!

Plateste in siguranta cu cardul bancar si beneficiezi de garantia 200% din partea Diploma.ro.


Descarca aceasta disertatie cu doar 9 €

Simplu si rapid in doar 2 pasi: completezi adresa de email si platesti.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:* La pretul afisat se adauga 19% TVA.


Hopa sus!