Analiza Echipei si Prestatia Jucatorilor de Baschet

Cuprins licenta Cum descarc?

CAP. I INTRODUCERE - ASPECTE GENERALE CU PRIVIRE LA TEMA LUCRARII 2
1.1. Sportul de performanta in contextul general al societatii moderne 2
1.2. Activitatea baschetbalistica din tara noastra 5
1.3 Actualizarea teoretica si importanta practica a temei lucrarii 7
1.4 Motivarea alegerii temei 15
CAP. II FUNDAMENTAREA TEORETICA A LUCRARII 17
2.1 Definirea unor concepte utilizate in lucrare 17
2.2 Problematica lucrarii reflectata in literatura de specialitate 20
2.2 Conceptele de joc 25
CAP. III PREMIZE, IPOTEZE, METODE, SARCINI 27
3.1. Importanta materiei si evaluarii in sport 27
3.2. Valoarea formativa a perioadei junioratului 30
3.3. Unele caracteristici ale jocului juniorilor comparativ cu al seniorilor 32
3.4. Ipotezele studiului propus 35
3.5. Problemele si sarcinile studiului propus 37
3.6. Metodele si tehnicile utilizate 38
3.7. Despre subiecti 39
CAP. IV REZULTATELE OBTINUTE SI INTERPRETAREA LOR 41
4.1.Cu privire la prestatia echipelor in atac si aparare participante la turneu 41
4.2. Cu privire la componenta echipei CSS Tulcea 45
4.3. Cu privire la rezultatele obtinute 47
4.4. Cu privire la capacitatea de joc, in atac si in aparare, pe perioade de joc a echipei CSS Tulcea 50
4.5. Cu privire la contributia individuala si pe posturi la scorul final 52
4.6. Cu privire la greselile personale si de echipa 55
CAP. V CONCLUZII FINALE 58
5.1 Concluzii teoretice 58
5.2 Concluzii practice 58
CAP. VI ANEXE 62
CAP. VII BIBLIOGRAFIE 67


Extras din licenta Cum descarc?

CAPITOLUL I
INTRODUCERE - ASPECTE GENERALE CU PRIVIRE LA TEMA LUCRARII
1.1. Sportul de performanta in contextul general al societatii moderne
In repertoriul care clasifica posibilitatile de manifestare a potentialului uman, sportul de performanta si-a ocupat un loc pe deplin justificat.
Stiinta si tehnologia, arta si cultura isi au domeniile lor de varf propriu, in cadrul carora creativitatea specifica fiecarei sfere de manifestare s-a concretizat si se concretizeaza permanent in tara noastra prin realizari specifice societatii capitaliste.
Creativitatea specifica fiecarui domeniu de activitate din Romania a concurat la realizarea nivelului actual al civilizatiei si culturii nationale si universale.
Inscris cu caracter de permanenta in aria manifestarilor potentialului uman in general si a creativitatii specifice in particular, sportul de performanta din tara noastra si-a castigat un loc si renume unanim apreciate.
Stadiul de dezvoltare si rezultatele sportului de performanta din tara noastra reprezinta o consecinta fireasca a integrarii sale in politica generala a statului roman cu privire la ,,societatii capitaliste in tara noastra".
Grija permanenta a guvernului si statului nostru privind dezvoltarea sportului de performanta si imbunatatirea constanta a rezultatelor obtinute de sportivii romani in intalnirile internationale (europene, mondiale si olimpice) la cel mai inalt nivel, se concretizeaza prin legi si hotarari si prin recomandari ale Ministerului Tineretului si Sportului precum si Comitetului Olimpic Roman.
Sportul de performanta, conceptualizand o activitate determinata specific subordonat politicii generale a statului nostru, isi realizeaza obiectivele si sarcinile sale prin functionalitatea specifica unor institutii specializate sau cu atributii in acest sens (cluburi si oficialii sportivi).
Organizarea, conducerea si raspunderea pentru realizarea obiectivelor generale ale miscarii sportive din tara noastra revin Ministerului Tineretului si Sportului in colaborare cu Comitetul Olimpic Roman.
Organizarea, conducerea, controlul si raspunderea pentru indeplinirea obiectivelor fiecarei ramuri sportive, revin fiecarei federatii nationale.
La realizarea bazei materiale si a organizarii activitatii sportive de performanta, concura Ministerului Educatiei si Stiintei si cluburilor sportive.
La stabilirea orientarilor metodice privind realizarea procesului de pregatire a sportivilor de performanta colaboreaza Centrul de Cercetari pentru Educatie Fizica si Sport, Federatiile nationale si Centrul de Medicina Sportiva.
Selectia sportivilor de performanta, pregatirea lor si participarea lor in competitiile interne, revin cluburilor si asociatiilor sportive.
Pregatirea si participarea sportivilor de performanta la activitatea competitionala internationala cu echipele de club si echipa reprezentativa, revin fiecarei federatii nationale si dupa caz C.O.R.
Participarea si analiza rezultatelor obtinute la marile competitii internationale revin Sectiei de performanta si pregatire olimpica.
Participarea si analiza rezultatelor la Jocurile Olimpice, revin Comitetului Olimpic Roman, Sectiei de performanta si pregatire olimpica.
In conformitate cu sarcinile ce le revin, federatiile din tara noastra a obtinut cele mai stralucite rezultate in marile competitii internationale.
Aceste rezultate s-au datorat:
- potentialului competitiv al tineretului din tara noastra, pus in valoare in intalnirile cu cei mai buni sportivi din lume in cadrul celor mai mari competitii sportive internationale.


Fisiere in arhiva (3):

  • Analiza Echipei si Prestatia Jucatorilor de Baschet
    • Analiza Echipei si Prestatia Jucatorilor de Baschet.doc
    • Bibliografie.doc
    • Cuprins.doc

Imagini din aceasta licenta Cum descarc?

Banii inapoi garantat!

Plateste in siguranta cu cardul bancar si beneficiezi de garantia 200% din partea Diploma.ro.


Descarca aceasta licenta cu doar 9 €

Simplu si rapid in doar 2 pasi: completezi adresa de email si platesti.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:* La pretul afisat se adauga 19% TVA.


Hopa sus!