Auditul Calitatii in BCR Pascani

Cuprins licenta Cum descarc?

Prezentarea generala a organizatiei
Capitolul 1- Sistemul de management al calitatii la BCR Pascani
Introducere 
2.1. Scop si domeniu de aplicare a SMI
2.2. Elaborarea, aprobarea si revizuirea manualului SMI 
2.3. Documentatia SMI si echivalenta cerintelor SMQ - SMSSM
2.4. Termeni si definitii SMI
Sistemul de management al calitatii (SMQ) in BCR
2.5. Documente de referinta
2.6. Termeni si definitii - SR EN ISO 9000:2001
2.7. Politica si obiectivele referitoare la managementul calitatii
2.8. Descrierea SMQ in BCR
Capitolul 3 - Auditul calitatii 
3.1. Definire, scop obiective, tipuri 
3.2. Procesul de audit - principii, etape, responsabilitati 
3.3. Tehnici de audit, cod de conduita, caracteristici 
3.4. Procedura de audit - inregistrari 
3.5. Certificarea sistemelor de management al calitatii 
3.6. Filozofia TQM 
3.7. Principiile de baza ale TQM 
3.8. Managementul calitatii si cultura organizationala 
Capitolul 4-Certificarea calitatii
Concluzii si propuneri


Extras din licenta Cum descarc?

Prezentarea generala a organizatiei
"VIZIUNEA BANCII COMERCIALE ROMANE IN CEEA CE PRIVESTE ABORDAREA CALITATII SUB TOATE ASPECTELE EI ESTE DE A CONSTIENTIZA SUSTINEREA UNUI NIVEL INALT AL CALITATII,USOR DE PERCEPUT SI INTELES DE CATRE CLENTI''
SCURT ISTORIC
Fondata la 1 decembrie 1990 in cadrul procesului de restructurare a sistemului bancar romanesc, Banca Comerciala Romana (BCR) a inceput sa functioneze prin preluarea activitatii comerciale de la Banca Nationala a Romaniei (BNR).
Banca Comerciala Romana , membra a Grupului Erste, este o banca universala fiind cea mai importanta institutie bancara din Romania si gestionand active de peste 16,5 miliarde de EUR. Banca ofera intreaga gama de produse si servicii, avand in prezent 570 sucursale si agentii in intreaga tara in majoritatea oraselor cu peste 10.000 de locuitori.
Banca pune la dispozitia clientilor o oferta complexa de produse si servicii bancare, inclusiv servicii de Internet banking si e-commerce, emite 23 tipuri de carduri de credit si de debit si are instalata cea mai mare retea nationala de ATM - peste 1.500 de aparate si de terminale electronice operationale la comercianti pentru plata cu card - 13.000 de POS. 
B.C.R se prezinta astazi drept cel mai important Grup financiar din Romania, cu activitati in tara si strainatate, prin subsidiare si sucursale bancare, cu o prezenta marcanta prin societatile sale de profil, pe piata de capital, pe piata leasingului, pe cea a asigurarilor si in domeniul managementului activelor.
Banca Comerciala Romana isi inscrie numele pe lista bancilor comerciale nou create si reorganizate dupa 1989. B.C.R. este o institutie speciala, ce poate fi considerata o banca noua pentru ca actul sau de nastere poarta data de 1decembrie 1990, dar in acelasi timp , prin activitatea pe care o desfasoara in cadrul Bancii Nationale se desprinde faptul ca este deopotriva o banca cu traditie in domeniul bancar. 
Erste Bank AG, cea mai mare banca din Austria, are de gand sa-si extinda activitatile de creditare in tari din Uniunea Europeana precum Romania si Ungaria, in defavoarea Rusiei si Asiei Centrale, a declarat directorul general al Erste Bank, Andreas Treichl.
Din 2000 si pana in prezent, Erste Bank a achizitionat noua banci est-europene, devenind lider de piata in Cehia si Romania. Grupul bancar austriac obtine in prezent 75 la suta din profiturile sale in Europa de Est. 
Andreas Treichl a anuntat ca Erste Bank isi va concentra eforturile pe tarile care au aderat la UE deoarece este mult mai probabil ca in aceste tari contractele sa fie respectate in conformitate cu normele legislative, decat in tarile din afara UE, precum Rusia si Ucraina. 
In plus, noile state membre UE precum Romania, unde anul trecut Erste Bank a preluat cea mai mare banca locala - Banca Comerciala Romana SA, pentru 3,75 miliarde euro, au sanse mai mari de a recupera decalajele care le despart de statele mai dezvoltate.
Analistii sustin ca, in expansiunea sa spre estul Europei, Erste Bank a urmat o strategie diferita de cea urmata de rivalul Raiffeisen International Bank Holding AG, al doilea grup bancar austriac. Spre deosebire de Erste Bank, Raiffeisen a preferat sa se extinda in Rusia, unde in prezent este cel mai mare grup bancar strain de pe piata, Ucraina si Asia Centrala. 
Grupul Erste este unul dintre liderii sistemului financiar din Europa Centrala si de Est, cu peste 50.000 de angajati care deservesc peste 16 milioane de clienti in mai mult de 2.700 de unitati din opt tari. Grupul Erste gestiona, la 30 iunie 2007, active in valoare de 198 miliarde euro, inregistra un profit net de 566 milioane euro si o rata a rentabilitatii capitalului de 13,8%. 
B.C.R., cea mai activa prezenta pe piata financiar - bancara romaneasca, este organizata si isi desfasoara activitatea in conformitate cu prevederile:
- Legii nr.31/1990 privind societatile comerciale, republicata 
- Legii nr.58/1998 privind activitatea bancara 
- Reglementarilor BNR si altor dispozitii legale
- Actului constitutiv 
Statutul Bancii, reaprobat de actionari in anul 2000, modificat si completat ulterior, reglementeaza desfasurarea activitatii, functionarea si implicarea sociala a acesteia, respectand legislatia romana in vigoare.
In conditiile concurentei bancilor de stat cu traditie, dar si a celor cu capital privat autohton si strain aparute ulterior in sistemul bancar romanesc (cca 38 banci), B.C.R s-a impus treptat pe piata interna, prin profesionalism, seriozitate, eficienta si oferta diversificata de produse si servicii in concordanta cu nevoile si exigentele clientilor.
PRODUSE SI SERVICII
B.C.R, liderul pietei financiar-bancare romanesti, functioneaza si se dezvolta ca o banca universala capabila sa satisfaca cerintele unor segmente tot mai largi de clienti persoane fizice/autorizate si juridice prin produsele si serviciile oferite: instrumente de economisire (depozite, certificate de depozit), produse de creditare competitive si diversificate conforme cu cerintele pietei, instrumente de plata (cecuri, carduri si servicii conexe, ordine de plata), instrumente de decontare externa si de finantare a comertului (acreditive documentare, incasso-uri documentare, ordine de plata documentare, factoring, forfetare), instrumente de garantare a obligatiilor asumate in cadrul unor contracte interne si internationale (scrisori de garantie si contragarantii), transfer de fonduri (prin mobile banking, MoneyGram, valuta prin Merchants Bank of California), operatiuni pe piata valutara, servicii pe piata de capital, e-banking etc.


Fisiere in arhiva (1):

  • Auditul Calitatii in BCR Pascani.doc

Imagini din aceasta licenta Cum descarc?

Banii inapoi garantat!

Plateste in siguranta cu cardul bancar si beneficiezi de garantia 200% din partea Diploma.ro.


Descarca aceasta licenta cu doar 9 €

Simplu si rapid in doar 2 pasi: completezi adresa de email si platesti.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:* La pretul afisat se adauga 19% TVA.


Hopa sus!