Brosa Combinata cu Opt Slituri

Extras din licenta Cum descarc?

1.1 Descrierea constructiei sculei aschietoare si utilizarea ei, conditiilede lucru, destinatia si rolul suprafetilor de baza.
Scula Cutit roata este un corp cu lungimea L 32-0.2mm, diametrul ?120-0.5
mm cu 46 de dinti 
Cutitul dat este compusa din parti: 
- partea de prindere;
- parte de aschiere.
Dintii sunt drepti.
Acest cutit roata se utilizeaza la generarea prin rulare a danturilor cilindrice din otel electrotehnic 11GOST 802-58 al motorului fara arbore. Conditiile de lucru sint normale la aschiere.
Suprafetile de baza sunt de ghidare si de aschiere caci de ele depinde toleranta gaurii si abaterea de la axa a gaurii.
1.2 Aprecierea tehnologitatii constructiei sculei.
Analiza calitativa.
Calitate a suprafetilor ii mai putem spune ca este gradul de netezime a suprafetilor si starea stratului superficial. Asadar calitatea suprafetelor prelucrate poate fi privita din punct de vedere geometric sau din punct de vedere fizic.
Din punct de vedere geometric, calitatea suprafetei este determinata de abaterile suprafetei reale fata de suprafata initiala, indicata in desenul de executie al piesei.
Din punct de vedere fizic, calitatea suprafetei se defineste prin abaterile proprietatilor fizice ale stratului de material de la suprafata fata de proprietatile materialului din interiorul piesei.
Abaterile geometrice ale suprafetei pot fi considerate la scara mare denumindu-se macroabateri sau la scara mica, microabateri.
Abaterile macrogeometrice sunt abaterile de h mica si pas foarte mare. Astfel, pentru suprafetele plane aceste abateri pot fi: neplanitatea, convexitatea si concavitatea, iar pentru suprafetele cilindrice, conicitatea, forma de butoi, forma de hiperboloid.
Pentru a obtine o calitatea de care avem nevoie trebuie sa pastram precizia dimensionala, daca noi vom executa piesa cu o calitate mai mare decit se cere, atunci noi vom mari sinecostul ei, ceea ce se va oglindi foarte negativ asupra vinzarii ei.
Precizia dimensionala se refera la gradul de respectare a indicatiilor din indicatia tehnica de proiectare a tolerantelor privind forma, dimensiunea, pozitia relativa si rugozitatea suprafetei. 
Lantul masinii-unelte, dispozitiv-semifabricat-scula, in procesul tehnologic eruori de forma, de dimensiuni si de pozitie. Este o corelatie strinsa dintre precizia de executie si costurile de fabricatie.
Precizia tehnologica privind stabilirea marirei tolerantei trebuie corelata cu precizia necesara a unei bune functionari a utilajului si costul varantei procesului tehnologic corespunzator.
Analizind desenul de executie a "Cutitului roata ,, vedem ca este tehnologica pentru ca ete un corp de rotatie, nu necesita scule speciale sau dispozitive speciale toate sculele sau dispozitivile sunt universale. Dar aceasta scula este dintrun punct de vedere si netehnologica la operatia de frezare a canalelor pentru eliminarea aschiilor la procesul de aschiere. La aceasta operatie e nevoie de o freza melc roata melcata speciala.
Analiza cantitativa
Daca se priveste cu atentie o suprafata prelucrata prin aschiere, eventual folosindu-se o lupa sau un microscop, se constata ca pe ea exista o serie de neregularitati, reprezentind urmele sculei aschietoare acesta se numeste rugozitatea suprafetei.


Fisiere in arhiva (3):

  • Brosa Combinata cu Opt Slituri
    • Artur desene gata de scos.dwg
    • Brosa Combinata cu Opt Slituri.doc
    • sectia gata de scos.dwg

Banii inapoi garantat!

Plateste in siguranta cu cardul bancar si beneficiezi de garantia 200% din partea Diploma.ro.


Descarca aceasta licenta cu doar 9 €

Simplu si rapid in doar 2 pasi: completezi adresa de email si platesti.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:* La pretul afisat se adauga 19% TVA.


Hopa sus!