Contabilitatea si Analiza Activelor la SC Impressco Group SRL

Extras din licenta Cum descarc?

Introducere
Continutul lucrarii este generos cu tot ceea ce inseamna teorie si practica, de asemenea avand o valoare stiintifica. In analiza economico - financiara sunt descifrate si formulate idei, probleme, solutii si raspunsuri la dificultatile pe care pe intampina o societate comerciala.
Selectarea temei si structura ideilor se deruleaza in cadrul a patru capitole :
- Prezentarea generala a societatii comerciale
- Fundamente teoretice si elemente practice de contabilitate privind activele circulante
- Analiza economico financiara a societatii comerciale
- Propuneri si concluzii
Dar sa urmarim derularea detaliata a lucrarii. In primul capitol este prezentata societatea, dupa care este prezentat sediul societatii, apoi sediul societatii, durata de functionare a societatii, patrimoniul societatii, scopul, obiectivele, punctele tari, cele forte si cele slabe precum si in final organigrama societatii. 
In capitolul al doilea sunt prezentate aspectele teoretice si elementele practice privind contabilitatea activelor circulante.
In capitolul al patrulea este prezentata analiza economico - financiara a societatii. Aceasta cuprinde : analiza generala a structurii activelor, componenta si structura patrimoniului societatii, analiza activelor curente, analiza activelor nete, analiza activelor curente nete, aprecierea asigurarii societatii cu active curente nete, analiza generala a structurii surselor de finantare a activelor, analiza lichiditatii, analiza fluxurilor banesti, analiza rotatiei activelor, analiza rentabilitatii.
In capitolul al patrulea sunt prezentate propunerile pentru dezvoltarea societatii si concluziile care au fost facute in urma analizei economico - financiara.
Prin discursul sau teoretic, lucrarea este una deschisa pentru toata lumea, astfel prezentarea aspectelor teoretice si a celor practice reprezinta un studiu util tuturor persoanelor din domeniul contabilitatii.
CAPITOLUL I
PREZENTAREA GENERALA A SOCIETATII
S.C. IMPRESSCO GROUP S.R.L. a fost infiintata in anul 2003 este inregistrata la registrul Camerei de Comert sub numarul J 15 / 602 / 2003, are codul fical 15658030 si are sediul in judetul Dambovita, municipiul Targoviste, strada Doctor Oprescu Dumitru, bloc 13, scara D, apartament 25 iar durata de functionare este una nedeterminata.
Asociatii constituti in adunarea generala 16.02.2003 au hotarat de comun acord constituirea SC IMPRESSCO GROUP SRL, societatea comerciala fara caracter politic avand ca principal obiectiv obtinerea de profit.
Semnatarii actului constitutiv in calitate de asociati au hotarat constituirea unei societati comerciale sub denumirea de SC IMPRESSCO GROUP SRL.
Denumirea, sediul social si numarul sentintei civile prin care i s - a recunoscut personalitatea juridica sunt inscrise in toate actele emise de societate.
Societatea este o persoana juridica, de drept privat, fara scop lucrativ si fara caracter politic.


Fisiere in arhiva (1):

  • Contabilitatea si Analiza Activelor la SC Impressco Group SRL.doc

Imagini din aceasta licenta Cum descarc?

Banii inapoi garantat!

Plateste in siguranta cu cardul bancar si beneficiezi de garantia 200% din partea Diploma.ro.


Descarca aceasta licenta cu doar 10 €

Simplu si rapid in doar 2 pasi: completezi adresa de email si platesti.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:* La pretul afisat se adauga 19% TVA.


Hopa sus!