Crearea unei Firme Producatoare de Bauturi Carbogazoase in Judetul Cluj

Extras din licenta Cum descarc?

Planul meu de afaceri presupune crearea unei firme producatoare de bauturi carbogazoase,in judetul Cluj,comuna Baciu amplasata intr-un spatiu inchiriat.
Activitatea intreprinderii se va axa pe producerea bauturilor racoritoare si distributia acestora. In ceea ce priveste piata, se inregistreaza o crestere constanta , atat cantitativ cat si valoric.Vom produce mai multe sortimente de arome, clientul avand posibilitatea sa comande oricare in cantitatile dorite la un pret accesibil. Pretul bauturii va fi mai mic sau egal cu preturile de pe piata, insa calitatea produsului nostru va fi net superioara.
Investitia necesara este de 1.000.000 Ron. Aceasta va fi folosita pentru procurarea echipamentelor de productie si materiei prime necesare. In primii ani intreprinderea va utiliza o capacitate de productie mai mica dar in urmatorii ani se planifica marirea volumului vanzarilor si ridicarea gradului de utilizare a capacitatii de productie .
Necesarul de forta de munca este de 20 persoane. Conform studiilor intreprinse, piata pe care va activa intreprinderea este o piata in crestere, caracterizata printr-o cerere puternica la astfel de produse. Cumparatorii vor fi in principal persoanele cu varsta intre 15-30 ani.
Estimand rezultatele financiare viitoare vom obtine un profit anual de cca.1.600.000 Ron, in conditiile unui regim de lucru fiind de 8 ore pe zi. In perspectiva se prevede extinderea intreprinderii si producerea de alte bauturi precum apa minerala/plata si bauturi necarbogazoase sau chiar cu pulpa de fructe.
Capitolul 2. IDEEA DE AFACERI
Scopul planului meu de afaceri este de a infiinta o fabrica de bauturi racoritoare carbogazoase, deoarece in urma unor studii de piata pe care le vom detalia ulterior se dovedeste a fii un consum foarte larg pe piata romaneasca si fiind mereu un produs cerut, adresandu-se persoanelor cu venituri medii si peste medie, din toate categoriile de varsta.
Este o societate cu raspundere limitata cu sediul in Judetul Cluj, comuna Gilau unde avem inchiriata o hala cu o suprafata utila de 2000 mp, suprafata de teren 3000 mp, latime 8m, lungime 5 m si inaltime 4 m plus un spatiu pentru birouri 300 mp(Anexa 4). Chiria lunara pentru teren si hala este de 8200 Ron pe luna, pe an fiind de 98.400 Ron, firma incheind contract cu proprietarul pe 5 ani. Alegerea spatiului a fost facuta tinand cont de mana de lucru ieftina din aceasta zona, dar si de numarul mare de someri.
S.C. The First S.R.L Cluj este reprezentata prin Balaie Alexandra, Pop Florin si Tudor Alexandru in calitate de administratori. Aportul fiecaruia dintre cei trei asociati este de 350.000 Ron.
Firma va avea ca obiect principal de activitate productia de bauturi carbogazoase cu codul CAEN 110 si obiecte secundare precum:
-Productie
-Comert
-Prestari servicii
2.1.Obiective
Scopul functionarii intreprinderii noastre este acela de a realiza bauturi racoritoare marca proprie sau la comanda sub eticheta clientului, in vederea satisfacerii unor nevoi de baza ale clientilor, respectiv nevoia de lichide.
Obiectivul societatii pentru primul an este sa se lanseze pe piata locala a bauturilor racoritoare, respectiv a municipiului Cluj-Napoca si a localitatilor invecinate cu o oferta diversificata de produse, sa-si creeze o clientela stabila in primul trimestru de functionare, apoi societatea va urmarii cresterea cotei de piata si chiar sa devina lider pe piata distributiei locale de bauturi racoritoare.
Pentru a realiza aceste obiective, firma va asigura o calitate exceptionala a produselor oferite, prin folosirea unor materii prime de calitate si a tehnologiilor performante si moderne, de asemenea va avea o gama larga de produse, dezvoltarea distributiei si nu in ultimul rand profesionalismul si seriozitatea echipei. 
Ne dorim o afacere stabila, care sa creeze prosperitate tuturor celor implicati in afacere si ajutarea somerilor care sunt dispusi sa participe. Pentru o viata cat mai lunga pe piata vom acorda multa atentie in prepararea bauturilor de calitate pentru clientii nostri tinta, satisfacand pe deplin nevoile lor. Acest lucru il vom realiza prin respectarea standardelor de control de inalta calitate si inovatii tehnologice, precum si recrutarea unei productii profesionale, echipa de vanzari si calitatea materiilor prime.


Fisiere in arhiva (1):

  • Crearea unei Firme Producatoare de Bauturi Carbogazoase in Judetul Cluj.docx

Imagini din aceasta licenta Cum descarc?

Banii inapoi garantat!

Plateste in siguranta cu cardul bancar si beneficiezi de garantia 200% din partea Diploma.ro.


Descarca aceasta licenta cu doar 9 €

Simplu si rapid in doar 2 pasi: completezi adresa de email si platesti.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:* La pretul afisat se adauga 19% TVA.


Hopa sus!