Crearea unei Firme Producătoare de Băuturi Carbogazoase în Județul Cluj

Extras din licență Cum descarc?

Planul meu de afaceri presupune crearea unei firme producătoare de băuturi carbogazoase,în județul Cluj,comuna Baciu amplasată într-un spațiu închiriat.
Activitatea întreprinderii se va axa pe producerea băuturilor răcoritoare și distribuția acestora. În ceea ce privește piața, se înregistrează o creștere constantă , atât cantitativ cât și valoric.Vom produce mai multe sortimente de arome, clientul având posibilitatea să comande oricare in cantitătile dorite la un preț accesibil. Prețul băuturii va fi mai mic sau egal cu prețurile de pe piață, însă calitatea produsului nostru va fi net superioară.
Investitia necesara este de 1.000.000 Ron. Aceasta va fi folosită pentru procurarea echipamentelor de producție si materiei prime necesare. În primii ani întreprinderea va utiliza o capacitate de producție mai mică dar în următorii ani se planifică mărirea volumului vânzărilor si ridicarea gradului de utilizare a capacitătii de producție .
Necesarul de fortă de munca este de 20 persoane. Conform studiilor întreprinse, piața pe care va activa intreprinderea este o piață in creștere, caracterizată printr-o cerere puternică la astfel de produse. Cumpărătorii vor fi in principal persoanele cu varsta intre 15-30 ani.
Estimând rezultatele financiare viitoare vom obține un profit anual de cca.1.600.000 Ron, in condițiile unui regim de lucru fiind de 8 ore pe zi. În perspectivă se prevede extinderea intreprinderii si producerea de alte băuturi precum apa minerală/plată și băuturi necarbogazoase sau chiar cu pulpă de fructe.
Capitolul 2. IDEEA DE AFACERI
Scopul planului meu de afaceri este de a înfiinţa o fabrică de băuturi răcoritoare carbogazoase, deoarece în urma unor studii de piaţă pe care le vom detalia ulterior se dovedeşte a fii un consum foarte larg pe piaţa românească şi fiind mereu un produs cerut, adresându-se persoanelor cu venituri medii şi peste medie, din toate categoriile de vârstă.
Este o societate cu răspundere limitată cu sediul în Judeţul Cluj, comuna Gilău unde avem închiriată o hală cu o suprafaţă utilă de 2000 mp, suprafaţă de teren 3000 mp, lăţime 8m, lungime 5 m şi înălţime 4 m plus un spaţiu pentru birouri 300 mp(Anexa 4). Chiria lunară pentru teren şi hală este de 8200 Ron pe lună, pe an fiind de 98.400 Ron, firma încheind contract cu proprietarul pe 5 ani. Alegerea spaţiului a fost făcută ţinând cont de mâna de lucru ieftină din această zonă, dar şi de numărul mare de şomeri.
S.C. The First S.R.L Cluj este reprezentată prin Bălaie Alexandra, Pop Florin şi Tudor Alexandru în calitate de administratori. Aportul fiecăruia dintre cei trei asociaţi este de 350.000 Ron.
Firmă va avea ca obiect principal de activitate producţia de băuturi carbogazoase cu codul CAEN 110 şi obiecte secundare precum:
-Producţie
-Comerţ
-Prestări servicii
2.1.Obiective
Scopul funcţionării întreprinderii noastre este acela de a realiza băuturi răcoritoare marcă proprie sau la comandă sub eticheta clientului, în vederea satisfacerii unor nevoi de bază ale clienţilor, respectiv nevoia de lichide.
Obiectivul societăţii pentru primul an este să se lanseze pe piaţa locală a băuturilor răcoritoare, respectiv a municipiului Cluj-Napoca şi a localităţilor învecinate cu o ofertă diversificată de produse, să-şi creeze o clientelă stabilă în primul trimestru de funcţionare, apoi societatea vă urmării creşterea cotei de piaţă şi chiar să devină lider pe piaţa distribuţiei locale de băuturi răcoritoare.
Pentru a realiza aceste obiective, firma va asigura o calitate excepţională a produselor oferite, prin folosirea unor materii prime de calitate şi a tehnologiilor performante şi moderne, de asemenea va avea o gamă largă de produse, dezvoltarea distribuţiei şi nu în ultimul rând profesionalismul şi seriozitatea echipei. 
Ne dorim o afacere stabilă, care să creeze prosperitate tuturor celor implicaţi în afacere şi ajutarea şomerilor care sunt dispuşi să participe. Pentru o viaţă cât mai lungă pe piaţă vom acorda multă atenţie în prepararea băuturilor de calitate pentru clienţii noştri ţintă, satisfăcând pe deplin nevoile lor. Acest lucru îl vom realiza prin respectarea standardelor de control de înaltă calitate şi inovaţii tehnologice, precum şi recrutarea unei producţii profesionale, echipă de vânzări şi calitatea materiilor prime.


Fisiere în arhivă (1):

  • Crearea unei Firme Producatoare de Bauturi Carbogazoase in Judetul Cluj.docx

Imagini din acest licență Cum descarc?

Banii înapoi garantat!

Plătește în siguranță cu cardul și beneficiezi de garanția 200% din partea Diploma.ro.


Descarcă această licență cu doar 9€

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi datele tale și plătești.

1. Numele și adresa de email:

ex. Andrei, Oana
ex. Popescu, Ionescu

* Pe adresa de email specificată vei primi link-ul de descărcare. Asigură-te că adresa este corectă și că poate primi email-uri.

2. Alege modalitatea de plată preferată:* La pretul afișat se adaugă 19% TVA.


Hopa sus!