Cresterea Profitabilitatii la Electroaparataj SA

Extras din licenta Cum descarc?

Inceputul activitatii actualei societatii comerciale Electroaparataj S.A l-a construit Decretul nr. 140 publicat in M.O nr. 161 din 15 iunie 1948 cand, sub denumirea de I.M.S Obor aflat in subordinea Centralei Industriale Electrotehnice, se naste o intreprindere avand ca principal profil de activitate fabricatia de aparataj electric si accesorii electrotehnice.
In anul 1949 prin Ordinul Ministerului Industriilor nr. 226, se schimba denumirea din ,,I.M.S Obor" in ,,Electroaparataj - Andre Prot", sediul fiind in str. Ziduri Mosi nr. 19, iar in luna noiembrie a aceluiasi an, prin Decizia nr. 69 a Ministerului Electrificarii si Industriei Electrotehnice, i se aloca ,,I.S Electroaparataj" sediul din sos. Pantelimon nr. 104.
In anii urmatorii, intreprinderii Electroaparataj i s-au atribuit pe acelasi amplasament si alte terenuri, care i-au permis sa se extinda si sa se dezvolte, ajungand la infatisarea sa de astazi.
In cei 50 de ani de existenta, obiectul de activitate l Electroaparataj S.A. s-a diversificat, au fost construite noi hale, s-au achizitionat utilaje si licente de fabricatie, a crescut numarul personalului si s-au diversificat specializarile salariatilor.
Incepand cu perioada 1950-1965, Electroaparataj a devenit lider in industria romaneasca de fabricatie de aparate electrice de comunicatie de joasa tensiune, destinate cu precadere utilizarii industriale.
In anul 1991, prin H.G. 1397, s-a infiintat Societatea Comerciala Electroaparataj S.A, societatea pe actiuni, care are in prezent un capital social de 131.427.536.000 lei si este tutelara a dreptului de proprietate asupra terenurilor pe care este amplasata, in suprafata totala de 82.755 mp.
- In perioada 1992-1994, Electroaparataj devenit principalul producator de aparataj electrocasnic si de aparataj pentru instalatii din Romania;
- Incepand din 1990, ca rezultat al modificarilor structurale ale cererii pietei, a avut loc o importanta diversificare a profilului de fabricatie. Situatia comparativa structurii cifrei de afaceri in 2001 fata de 1989 este prezentata in anexa 1.
S.C Electroaparataj S.A desfasoara in prezent activitatii de cercetare proiectare, fabricatie si comercializare de produse din domeniul aparatajului de joasa tensiune cu destinatie industriala si in domeniul de consum.
Ca rezultat al Programului de privatizare - prin cupoane si certificate - din 1996, Electroaparataj S.A. a beneficiat de o subscriere de 109% asupra cotei de 60% din capitalul social supusa privatizarii.
In septembrie 1997, restul de 40% din pachetul de actiuni - aflat in proprietatea Fondului Proprietatii de Stat - a facut obiectul ofertei publice si a cumparat intr-o singura zi de diverse societati de investitii si de persoane fizice.


Fisiere in arhiva (4):

  • capiii.doc
  • CAPITOLUL 2.doc
  • CAPITOLUL 4.doc
  • CLIENTII.doc

Imagini din aceasta licenta Cum descarc?

Banii inapoi garantat!

Plateste in siguranta cu cardul bancar si beneficiezi de garantia 200% din partea Diploma.ro.


Descarca aceasta licenta cu doar 9 €

Simplu si rapid in doar 2 pasi: completezi adresa de email si platesti.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:* La pretul afisat se adauga 19% TVA.


Hopa sus!