Diagnosticarea si Evaluarea UAPA

Extras din licenta Cum descarc?

Motto S.C. Agricola International S.A. Bacau:
,,Investim in fiecare zi experienta si pasine pentru ca puiul nostru si produsele noastre
din carne sa aduca oamenilor increderea
si confortul unui stil de viata sanatoasa si plina de gust.,,
1. Date generale privind SC Agricola International SA Bacau
Denumirea societatii: S.C. Agricola International S.A. Bacau
Nr. Registrul Comertului: J04/ 2214/ 1992
Cod fiscal: RO281601
Adresa societatii: Calea Moldovei, nr 94, Bacau, jud. Bacau
Banci partenere: OTP Bank, MKB Romexterra Bank, BCR, Intesa SanPaolo, CEC BANK, Credit Europe Bank, Carpatica, Bank Leumi, BRD-GSG.
Capitalul social: reprezinta aportul in numerar si/sau in natura adus de actionari atat la constituirea entitatii, cat si ulterior, cu prilejul majorarii acestei categorii de capitaluri proprii. La infiintarea societatii pe actiuni, marimea capitalului social este stabilita prin actul constitutiv, respectiv Statutul si Contractul de societate inregistrate la Registrul Comertului, ca o conditie a existentei si functionarii acesteia si realizat prin aportul actionarilor. Constituirea capitalului social se face prin subscriere de aport social de actionari. Prin actiunea de subscriere actionarii se angajeaza in actul de constituire la o contributie in bani sau in natura, in vederea infiintarii sau dezvoltarii unei societati comerciale.
Forma juridica. ,, S.C. Agricola International S.A. Bacau" este persoana juridica, avand forma de societate pe actiuni de tip ,,deschis" . Ca forma de proprietate, capitalul este integral privat. 
Capitalul social subscris la infiintare a fost de 300 mil.lei, divizat in 30.000 actiuni nominale. In prezent, capitalul social al holdingului s-a majorat la 54.268.160 ron, pe de o parte ca urmare a reeveluarii imobilizarilor corporale conform H.G.nr.500/1994, pe de alta parte ca urmare a fuziunii prin absorbtie facuta cu S.C. CARBAC S.A., S.C. COMMBAC SA - in anul 2000 si cu S.C. AVICOLA S.A., S.C. SUINPROD S.A. - in anul 2005.
Structura actionariatului: 
Capitalul social este fractionat in parti egale (actiuni). Valoarea nominala a actiunilor a fost stabilita la infiintarea societatii prin statutul ei, reprezentand fractiunea din capitalul societati stabilita in marimi egale si este utilizata la calcularea capitalului social, astfel:
Actiunile, ca fractiuni din capital, sunt acte de valoare, care dau dreptul posesorilor acestora (persoane fizice sau juridice) dreptul de a participa la formarea capitalului societatii. Limita minima legala a capitalului social la societatile pe actiuni (SA) este de 2500 lei.
Actionari persoane juridice: 23.72% 
Actionari persoane fizice: 76.28% 
Figura nr. 1.
Structura actionariatului la
SC Agricola International S.A. Bacau
Fondata in anul 1992, S.C. Agricola International S.A. a fost restructurata in actionariatul existent in prezent, in anul 2000. Compania a fost creata prin alaturarea mai multor societati specializate in cresterea paSArilor si animalelor si in procesare a alimentelor din regiunea Bacau.
In prezent, grupul Agricola Bacau ofera o gama variata de produse si servicii isi desfasoara activitatea intr-un lant de productie integrat, incepand de la achizitia cerealelor si resurselor furajere, producerea de premixuri vitamino-minerale, producerea nutreturilor concentrate si continua cu reproductia, cresterea si ingrasarea animalelor si pasarilor, abatorizarea si procesarea carnii si se incheie cu distributia si comercializarea pe piata interna si la export a carnii, produselor din carne si oualor.
Figura nr. 2.
Lantul integrat de productie la S.C. Agricola International S.A. Bacau
Agricola Bacau are in paleta obiectelor de activitate si furnizarea de servicii pentru transportul specializat al cerealelor, furajelor si animalelor vii, precum si pentru transportul intern si international al carnii si produselor din carne. Societatea are in dotare 6 depozite specializate si un lant de magazine proprii care numara 38 de unitati moderne, organizate in sistem autoservire sau ca magazin de producator, localizate in est si sud-estul tarii.


Fisiere in arhiva (1):

  • Diagnosticarea si Evaluarea UAPA.docx

Imagini din aceasta licenta Cum descarc?

Banii inapoi garantat!

Plateste in siguranta cu cardul bancar si beneficiezi de garantia 200% din partea Diploma.ro.


Descarca aceasta licenta cu doar 8 €

Simplu si rapid in doar 2 pasi: completezi adresa de email si platesti.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:* La pretul afisat se adauga 19% TVA.


Hopa sus!