Elaborarea Locatiei Web pentru SRL Neotec

Cuprins licenta Cum descarc?

CUPRINS
INTRODUCERE 3
1. ANALIZA SISTEMULUI INFORMATIONAL 5
1.1. Caracteristica generala a SRL ,,NEOTEC" 5
1.2. Analiza resurselor informationale 7
1.3. Fundamente Teoretice 8
1.3.1. Spatiul WWW (World Wide Web) 8
1.3.2. Marcarea informatiilor hipermedia folosind HTML 10
1.3.3. Prezentarea documentelor hipertext prin CSS 14
1.3.4. Programare web pe partea client folosind limbajul JavaScript 15
1.3.5. Dezvoltarea de aplicatii web dinamice folosind PHP 16
1.3.5.1 Descriere generala 18
1.4. Instrumentare pentru crearea paginilor web 23
1.5. Justificarea necesitatii realizarii locatiei web 25
2. PROIECTAREA DE ANSAMBLU A LOCATIEI WEB PENTRU SRL "NEOTEC". 27
2.1. Obiectivele locatiei web preconizata 27
2.2. Principii de planificare si proiectare a locatiei web 27
2.3. Definirea fluxurilor informationale 33
2.4. Arborele de pagini a locatiei web 34
2.5. Echipamente si produse program necesare 34
3. PROIECTAREA DE DETALIU 37
3.1. Definirea cerintelor functionale si a interfetei grafice 37
3.2. Descrierea paginilor locatiei web 37
3.3. Baza informationala a locatiei web 49
3.4. Specificatii fisiere si baze de date 50
3.5. Procesul tehnologic de functionare a locatiei web 51
3.6. Intretinerea, actualizarea si administrarea locatiei web 51
4. ASPECTE DE EFICIENTA ECONOMICA 54
CONCLUZII 61
BIBLIOGRAFIE 62
ANEXE 63


Extras din licenta Cum descarc?

INTRODUCERE
Informatia a devenit o resursa importanta in dezvoltarea societatilor moderne evoluate in plan politic, economic, social si spiritual. Dinamismul si complexitatea acestor societati antreneaza o crestere continua a volumului si diversitatii informatiilor. Informatia economica ca rezultat al muncii sociale poate fi considerata un serviciu productiv, consumat in activitatea informationala a organismelor economice. In procesul de producere a informatiei se consuma un volum important de resurse umane si materiale. Unica cale de dezvoltare a sistemului informational fiind computerizarea si apelul la tehnologii specifice avansate: informatica si telecomunicatiile. Actualmente tehnologiile informationale ale accelerarii dezvoltarii tehnico-stiintifice, social-economice si sporirii eficacitatii economice se situeaza intr-un domeniu de varf supus unei evolutii constante, cand noi produse si noi servicii informatice apar pe piata cu o frecventa sporita.
Crearea unui suport informational in baza tehnologiilor informationale avansate a devenit un scop de prima importanta in Republica Moldova. Insa cu toate acestea nivelul informatizarii in republica ramane a fi cu mult sub nivelul tarilor europene, un aport considerabil in ridicarea acestui nivel revenindu-i intreprinderilor care au un anumit scop financiar in acest domeniu.
Intreprinderea este unitatea de baza a economiei, care poate fi comparata cu un organism complex in care are loc combinarea factorilor de productie pentru obtinerea anumitor bunuri si servicii necesare societatii. Deci intreprinderea este celula de baza a economiei, veriga organizatorica unde are loc fuziunea factorilor de productie: resurse umane, materiale, financiare. Fiecare din aceste componente sunt alcatuite dintr-o mare varietate de elemente intre care se stabilesc multiple si profunde legaturi.
Unitatile comerciale pana nu demult erau reprezentate de un local sau o retea de locale, informatii cu privire la produsele sau serviciile comercializate se puteau afla din publicitate sau simplu intrand in plasamentele de comercializare. 
De cativa ani a aparut pe piata mondiala inca o metoda de promovare si anume reteaua globala Internet. Folosita initial ca o retea de transfer-date, ea in scurt timp a fost folosita pentru organizatii profit si non-profit, persoane fizice si juridice si absolut de oricine pentru publicarea, promovarea a caruiva obiect de interes. In Republica Moldova acest fenomen a aparut putin mai tarziu, dar totusi a aparut si s-a dezvoltat destul de repede. Nu au ezitat nici firmele comerciale sa foloseasca acest mijloc pentru promovarea lor. La moment orice persoana care doreste sa initieze o afacere ia in consideratie si elaborarea unei locatii web.
Teza de licenta contine patru capitole:
In primul capitol sunt expuse informatii generale despre ASEM si in mod deosebit despre facultatea CSIE si locul ei, reprezentat cu ajutorul structurii functionale. Tot aici sunt prezentate analizate resursele informationale, principiile de creare a unei pagini Web, mediul in care trebuie sa fie expusa aceasta pagina si instrumentele cu ajutorul carora trebuie sa fie proiectata aceasta pagina Web. 
Capitolul doi prezinta schema conceptuala a sistemului. Sunt descrise obiectivele generale si specifice ale sistemului informatic, principiile de planificare si proiectare a locatiei web. Sunt definite fluxurile de informatii. Este descris arborele de pagini. Capitolul finiseaza cu prezentarea resurselor de echipamente si produse program necesare pentru implementarea sistemului informatic.
Capitolul trei cuprinde proiectarea de detaliu, unde este definita structura functionala a locatiei web. Sunt specificate fisierele si baza de date, legaturile dintre paginile Web pe care le prezinta submeniurile si care permite evidentierea structurii fiecarui compartiment.
Capitolul patru este destinat aprecierii eficientei economice a sit-ului web al intreprinderii.
Informatizarea societatii presupune aparitia unor pagini Web ca surse de informatii public accesibile, care ar permite informarea celor cointeresati. Sit-ul Web al facultatii raspunde unor asemenea cerinte.
1. ANALIZA SISTEMULUI INFORMATIONAL
1.1. Caracteristica generala a SRL ,,NEOTEC"
Compania NEOTEC SRL are ca obiect de activitate urmatoarele:
- distribuirea de produse (lenjerie pentru barbati si femei);
- comercializare de produse (lenjerie pentru barbati si femei);
- servicii de impachetare;
- crearea soft-urilor;
- servicii de administrare a soft-urilor.
Compania NEOTEC SRL este distribuitor in Moldova al mai multor branduri de produse.


Fisiere in arhiva (1):

  • Elaborarea Locatiei Web pentru SRL Neotec.doc

Imagini din aceasta licenta Cum descarc?

Banii inapoi garantat!

Plateste in siguranta cu cardul bancar si beneficiezi de garantia 200% din partea Diploma.ro.


Descarca aceasta licenta cu doar 9 €

Simplu si rapid in doar 2 pasi: completezi adresa de email si platesti.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:* La pretul afisat se adauga 19% TVA.


Hopa sus!