Elaborarea Strategiei de Aprovizionare Tehnico-Materiale

Extras din licenta Cum descarc?

S.C. PANGRAN S.A. - Prezentare generala
1.1. Denumire, Sediu, Forma juridica, Durata, Capital social
Denumirea societatii este S.C. PANGRAN S.A. numita si in continuare si societate.
Sediul societatii este in Romania, municipiul Iasi, calea Chisinaului, numarul 33, societatea avand filiale si in alte localitati din tara si din strainatate. 
S.C. PANGRAN S.A. este persoana juridica romana, avand forma juridica de societate pe actiuni. 
Aceasta ia fiinta prin transformarea S.C. PANGRAN S.A. societate cu capital majoritar de stat in societate cu capital privat si isi desfasoara activitatea in conformitate cu legile romane in vigoare si cu statutul sau. 
Societatea se constituie pe o durata nelimitata, incepand cu data inregistrarii sale la Registrul Comertului. 
Capitalul social subscris al S.C. PANGRAN S.A. este de 6,9 miliarde lei divizat in 73810 actiuni nominative in valoare de 93483 lei fiecare. 
Aporturile ulterioare precum si bunurile dobandite pe parcursul existentei sale, sunt de drept proprietatea societatii. Actiunile sunt emise de catre Consiliul de Administratie al societatii. 
Evidenta actiunilor se tine intr-un registru numerotat (sigilat) parafat de Presedintele Consiliului de Administratie.
Capitalul social poate fi majorat in baza hotararii Adunarii Generale a Actionarilor prin emiterea de noi actiuni reprezentand aport in numerar sau in natura. 
Reducerea capitalului social se poate face pe baza hotararii Adunarii Generale a Actionarilor, dupa analiza cauzelor si a consecintelor acestei masuri
1.2. Scurt istoric
In anul 1964 incepe constructia complexului Industriei de Morarit si Panificatie (CIMP) Iasi.
In anul 1967 se pune in functiune moara sediu cu o capacitate de 220 tone / 24 ore. 
In anul 1968 se pun in functiune Fabrica de paine cu o capacitate de 60 tone / 24 ore, Fabrica de biscuiti 32 tone / 24 ore, Fabrica de paste fainoase 30 tone / 24 ore.
In anul 1968 in urma organizarii administrative a teritoriului se unesc unitatile CIMP cu cele ale Trustului de Panificatie existand independent si Intreprinderea de Morarit si Panificatie SPICUL Iasi. 
In 1969 CIMP intra in subordinea Combinatului Industriei Alimentare (CIA).
In anul 1971 cele doua intreprinderi SPICUL si CIMP trec in subordinea Directiei de Industrie Locala. 
In anul 1973 la aplicarea Decretului 162 cele doua intreprinderi de morarit si panificatie se comaseaza si trec in subordinea Intreprinderii Judetene de Industrie Locala sub forma organizatorica de fabrica.
In anul 1975 intra in functiune atelierul de franzelarie cu 42 tone / 24 ore. 
In anul 1977 in urma aplicarii Decretului 53 se infiinteaza Intreprinderea de Morarit, Panificatie si Paste Fainoase Iasi in subordinea Centralei Industriale de Morarit, Decorticat, Panificatie si Produse Fainoase Bucuresti. 
Din anul 1977 pana in 1990 Intreprinderea de Morarit, Panificatie si Produse Fainoase Iasi a pastrat aceeasi forma organizatorica, centrala coordonatoare numindu-se Centrala Industriala de Morarit si Panificatie Bucuresti depinzand de Ministerul Agriculturii si Industriei Alimentare.
In anul 1991 conform H.G. 1358/1990 i-a fiinta S.C. PANGRAN S.A. prin preluarea intregului patrimoniu al IMPPF Iasi fiind afiliata la ROMPAN Bucuresti, in cadrul Ministerului Agriculturii si Alimentatiei.


Fisiere in arhiva (1):

  • Elaborarea Strategiei de Aprovizionare Tehnico-Materiale.doc

Imagini din aceasta licenta Cum descarc?

Banii inapoi garantat!

Plateste in siguranta cu cardul bancar si beneficiezi de garantia 200% din partea Diploma.ro.


Descarca aceasta licenta cu doar 9 €

Simplu si rapid in doar 2 pasi: completezi adresa de email si platesti.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:* La pretul afisat se adauga 19% TVA.


Hopa sus!