Fundamentele Analizei Financiare la SC Succes Nic Com SRL

Extras din licenta Cum descarc?

Prin prisma acestei lucrari de licenta Fundamentele analizei financiare la S.C. SUCCES NIC COM S.R.L.am dorit sa evidentiez importanta analizei in viata economica a unei intreprinderi. Fara analiza nu se pot lua decizii cu influenta pozitiva pentru cursul viitor al firmei, din contra o decizie luata din inertie, pe baza unor instincte, duce la instabilitatea firmei pe piata economica, bineinteles, ca ultimul pas este falimentul intreprinderii.
Analiza reprezinta,in sensul cel mai general,descompunerea unui fenomen sau a unui intreg in elementele sau factori componenti, ca prin metode specifice analizei sa fie studiate, totodata analiza presupune cunoasterea detaliata a fenomenelor.
Analiza economica financiara reprezinta un ansamblu de metode, tehnici, procedee si instrumente, care asigura studierea informatiilor interne si externe, cu scopul de a formula aprecieri referitoare la situatia si calitatea performantelor unui agent economic.
Analiza este o modalitate de cunoastere, cercetare si interpretare a activitatilor economice desfasurate de firma analizata.
Lucrarea, totodata cuprinde si prezentarea societatii, a domeniului de activitate si cateva cuvinte despre cum a luat nastere, cum a pornit de o idee simpla de a obtine un mic profit, pana la patrunderea si castigarea altor piete. 
Aceasta dezvoltare a fost posibila datorita unei bune gestionari a resurselor, dar si strategiilor elaborate cu atentie si realism, pe termen lung si pe termen scurt. Strategia de baza se refera la modul in care sunt tratati clientii si la faptul ca ei au intaietate, nevoile lor sunt pe primul loc; de aceea in cadrul firmei exista un raport optim intre pret si calitate, si totodata entitatea comercializeaza o gama variata de produse alimentare, nealimentare, de menaj, sanitare si cosmetice.
Societatea se afla in curs de dezvoltare, ajungand la un numar de 350 de salariati, 50 de puncte de lucru, aflate pe teritoriul a cinci judete si Municipiul Bucuresti.
Lucrarea contine si informatii referitoare la modul in care decidentul,in cazul de fata managerul general, se opreste asupra unei decizii corespunzatoare obiectivelor, misiunii si scopurilor intreprinderii.
Analiza sta la baza tuturor actiunilor ce au loc in cadrul entitatilor economice, fie ca este vorba de o decizie privind structura si numarul persoanelor necesare unui punct de lucru, fie ca se refera la investitii, indiferent de insemnatatea activitatilor, majore sau minore, toate au la baza analiza economico financiara.
Analiza a fost utilizata inca din antichitate, in armata, in toate domeniile de activitate; fara o analiza profunda nu se pot obtine rezultate.
In cadrul acestei lucrari fenomenul analizat il reprezinta S.c. Succes Nic Com S.r.l., atat din prisma conducerii - strategii manageriale si financiare, dar si prin folosirea unor metode, procedee si tehnici specifice analizei economico - financiare, cu scopul precis de a stabilii rentabilitatea societatii in cauza.


Fisiere in arhiva (3):

  • Fundamentele Analizei Financiare la SC Succes Nic Com SRL
    • CUPRINS.doc
    • Fundamentele analizei financiare la S.C. SUCCES NIC COM S.R.L..doc
    • PAGINA DE GARDA.doc

Imagini din aceasta licenta Cum descarc?

Banii inapoi garantat!

Plateste in siguranta cu cardul bancar si beneficiezi de garantia 200% din partea Diploma.ro.


Descarca aceasta licenta cu doar 8 €

Simplu si rapid in doar 2 pasi: completezi adresa de email si platesti.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:* La pretul afisat se adauga 19% TVA.


Hopa sus!