Generalitati privind Diagnosticarea Autovehiculelor din Dotarea Unitatii Militare

Extras din licenta Cum descarc?

Introducere
PARTEA TEORETICA
CAPITOLUL 1 Generalitati privind diagnosticarea autovehiculelor din dotarea unitatii militare.
1.1. Generalitati privind diagnosticarea autovehiculelor.
In procesul de utilizare a autovehiculelor in rezultatul uzurii si influentei a diferitor factori in agregatele si piesele autovehiculelor va avea loc schimbari, care depind de conditiile de exploatare cu marirea rulajului sau timpului permanent se va mari si va scadea stabilitatea autovehiculului.
Pentru mentinerea sigurantei autovehiculelor este necesar periodic de executat intretinerea tehnica. Siguranta in mare masura va depinde de executarea la timp si calitativ a intretinerilor tehnica, executate in procesul exploatarii.
Intretinerea tehnica a autovehiculelor se executa cu scopul de a mentine autovehiculele in stare tehnica permanenta, asigurarii sigurantei in circulatie si corespunderii conditiilor tehnice pentru utilizare in conditii concrete de exploatare.
Intretinerea tehnica a autovehiculelor include in mod obligatoriu si la timp executarile lucrarile pentru verificarea starii tehnice a autovehiculelor, deservirea lor si asigurarea pregatirii permanente a autovehiculului pentru utilizare.
Intretinerea tehnica a autovehiculului trebuie sa asigure o functionare fara refuz a agregatelor si instalatiilor in limitele periodicitatii reglementate.
Intretinerea tehnica - este un complex de lucrari pentru mentinerea in stare de functionare autovehiculul la pregatirea lui pentru folosire dupa destinatie, in procesul de utilizare, la pastrare si transportare.
Intretinerea tehnica include alimentarea autovehiculului cu carburati, lubrifianti si materiale de exploatare, deservire aspectului exterior, verificarea completarii, starea agregatelor, si inclusiv verificarea - diagnosticarea, lucrarile de fixare, ungere, reglare etc., executate, de regula, fara demontarea agregatelor si extragerea de pe autovehicul a agregatelor si mecanismelor.
Intretinerea tehnica a autovehiculelor se executa:
-La pregatirea autovehiculului pentru folosire, in procesul de utilizare dupa destinatie si dupa executarea lucrarilor;
-La pregatirea pentru pastrare, in procesul pastrarii si la pregatirea pentru folosire dupa pastrare;
-La pregatirea pentru transportare, in procesul transportarii si la pregatirea pentru transportare si la pregatirea pentru folosire dupa transportare.
In Fortele Armate este impusa intretinerilor tehnice si reparatii conform sistemei de planificare - avertizare, bazata pe executarea obligatorie a lucrarilor de deservire a autovehiculelor, in procesele de utilizare intensa, precum si in procesul de pastrare.
Sistema de planificare - avertizare a intretinerilor tehnice reprezinta complexul legaturilor reciproce dintre regulamente si normativele, apreciind organizarea si ordinea executarii lucrarilor pentru intretinerea tehnica a autovehiculelor pentru conditiile date de exploatare cu obiectivul asigurarii calitatilor indicilor, si anume acelor prevazuti in documentatia de intretinere tehnica a autovehiculelor executate in ordinea de planificare.
Toate operatiunile sistemei de planificare - avertizare a intretinerilor tehnice se divizeaza in:
-Obligatorie (fortate executate strict conform planului in volumul complex);
-Dupa necesitate, in cazul aparitiei necesitatilor.
La executarea intretinerilor tehnice a autovehiculelor este necesar de executat lucrarile obligatoriu:
-de curatare - spalare;
-de verificare - fixare;
-de verificare reglare.
La executarea intretinerilor tehnice a autovehiculelor este necesar de executat lucrarile dupa necesitate:
-de alimentare;
-de fixare;
-de reglare;
-alte tipuri de lucrari.


Fisiere in arhiva (1):

  • Generalitati privind Diagnosticarea Autovehiculelor din Dotarea Unitatii Militare.doc

Imagini din aceasta licenta Cum descarc?

Banii inapoi garantat!

Plateste in siguranta cu cardul bancar si beneficiezi de garantia 200% din partea Diploma.ro.


Descarca aceasta licenta cu doar 9 €

Simplu si rapid in doar 2 pasi: completezi adresa de email si platesti.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:* La pretul afisat se adauga 19% TVA.


Hopa sus!