Imbunatatirea Managementului in Cadrul SC Ecrocompany SA

Extras din licenta Cum descarc?

Mi-am ales aceasta tema deoarece managementul in societatea romaneasca s-a vazut confruntat in ultimii ani cu schimbari semnificative in ceea ce priveste cadrul propriu de functionare, asteptarile din partea politicului si cetatenilor, atributii si responsabilitati.
Asadar, includerea formarii manageriale cel putin declarativ, in procesul general de reforma a facut ca socialul sa se confrunte cu un set de dileme familiare intregii societati romanesti.
Din datele obtinute cu ocazia intocmirii studiului de fata, se desprinde faptul ca este evidenta nevoia de a actiona in directia mentinerii si consolidarii pozitiei S.C. ECROCOMPANY S.A. pe piata ; deziderat realizabil numai prin eforturi sustinute in directia cresterii calitatii produselor si a productivitatii muncii, calitate cu preturi competitive.
Intre acestea, mentionez, in primul rand crearea obisnuintei de a efectua analiza cauzala la persoanele implicate in produsele diagnosticarii, ceea ce determina o crestere, la nivelul activitatii cotidiene, a rationalitatii deciziilor si a actiunilor cu consecinte pozitive si efecte sinergetice majore pe termen mediu si lung.
Un alt efect calitativ deosebit de important il constituie constientizarea la o mare parte a componentilor firmei, a multiplelor interdependente dintre eforturile depuse de fiecare, ceea ce are ca rezultat o amplificare a disciplinei si responsabilitatii in munca.
Odata identificate, managerul firmei poate actiona pentru amplificarea si valorificarea lor plenara, accelerand evolutia inscrierii intreprinderii sau a unor domenii ale sale la nivelul celor mai bune performante nationale si internationale.
CAPITOLUL I
Prezentarea firmei
1.1. Date generale 
S.C. ECROCOMPANY S.A. este o intreprindere de dimensiuni mari, infiintata la data de 28.01.2001 prin H.G. nr. 1200/12.11.2000, in baza legilor nr. 15/1990 si nr. 31/1990.Obiectul de activitate al S.C. ECROCOMPANY S.A. consta in obtinerea de diverse produse utilizate in industria farmaceutica, reactivi chimici si substante de inalta puritate, produse chimice ca bunuri de larg consum, comercializarea, executarea de lucrari, prestari servicii, activitate de import-export, transporturi interne si externe cu mijloace auto proprii, activitate de recuperare si preparare cu metale pretioase, cercetare stiintifica, producere si furnizare de abur tehnologic, activitate in sistem leasing.
S.C. ECROCOMPANY S.A. produce si comercializeaza urmatoarele produse si grupe de produse principale:
- produse borice - acid boric, borax, perborat de sodiu
- peroxizi organici
- apa oxigenata
- lichid de frana si antigel
- stabilizatori P.V.C.
- stearat de calciu, stearat de zinc
- site moleculare
- saruri de bariu
- produse farmaceutice
- saruri de tratament termic, chimic si electrochimic
- eteriglicoli
- reactivi chimice 
S.C. ECROCOMPANY S.A. este o firma privata, cu un capital social de 13.963,750 RON si un numar de actiuni de 1.278.750 (valoare nominala de 2500 RON).
Structura actionariatului este urmatoarea.


Fisiere in arhiva (1):

  • Imbunatatirea Managementului in Cadrul SC Ecrocompany SA.doc

Imagini din aceasta licenta Cum descarc?

Banii inapoi garantat!

Plateste in siguranta cu cardul bancar si beneficiezi de garantia 200% din partea Diploma.ro.


Descarca aceasta licenta cu doar 9 €

Simplu si rapid in doar 2 pasi: completezi adresa de email si platesti.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:* La pretul afisat se adauga 19% TVA.


Hopa sus!