Licenta Marketing - Rocast SRL

Extras din licenta Cum descarc?

I.1 Denumirea, sediul, forma juridica si durata societatii
Denumirea societatii este "ROCAST" S.R.L. 
In toate actele, faptele, anunturile, publicatiile si alte documente emanand de la societate, denumirea societatii va fi precedata sau urmata de cuvintele "societate cu raspundere limitata" sau cu initialele S.R.L., capitalul social, sediul si codul unic de inregistrare.
Sediul societatii este in judetul Bucuresti, localitatea Bucuresti, sos Pantelimon, nr. 1-3, sector 2.
Socitatea are deschis un puct de lucru in Bacau, str. Milcov, nr. 87, jud. Bacau, precum si in alte judete ale tarii. Societatea va putea sa isi deschida filiale si sucursale si in alte localitati din tara si din strainatate.
Forma juridica a societatii ""ROCAST" este de societate cu raspundere limitata. Aceasta devine persoana juridica in momentul inregistrarii si va functiona conform prezentului act constitutiv si a legislatiei in vigoare.
Societatea se constituie pe o perioada nelimitata.
I.2 Obiectul de activitate al societatii
Principalul obiectiv de activitate al societatii este distributia de organe de ansamblare, sisteme de fixare, unelte si scule, echipamente pentru materiale electrice, masini unelte si compresoare. Firma este si producatoare de organe de ansamblare si unelte si utilaje avand o intrepridere (fabrica) in Filipestii de Sus, ea asigurand si un serviciu de post-vanzare (instalare si test).
I.3 Capitalul social al societatii
Capitalul social al societatii este de 200.000.000 ROL/200.000 RON. Aportul asociatiilor este prezentat in tabelul de mai jos:
Nr ctr. Nume asociat Participare
(ROL) Parti 
sociale Procent din capitalul social Participarea la profit-pierderi
1. Catanoiu Stefan 200.000.000 100% 100%
Capitalul social va putea fi modificat prin reducere sau majorare numai prin hotararea asociatilor si cu respectarea dispozitiilor legale. Reducerea capitalului social sub minimul legal este interzisa. In cazul in care din motive independente vointei asociatiilor s-ar reduce sub limita legala prevazuta de lege asociatii vor putea hotari completarea acestuia; in caz contrar, se vor aplica dispozitiile legale privind dizolvarea. 
I.4 Drepturi, obligatii si administrarea societatii
Obligatiile asociatilor sunt urmatoarele:
o achitarea capitalului social la termenul stabilit;
o sustinerea activitatii societatii cu capital social peste capitalul subscris in masura in care situatia o cere. 
Asociatii au drept de control asupra tuturor actiunilor societatii. De asemenea, au dreptul la dividentele cuvenite si participa la pierderi in functie de aportul la capitalul social.
Societaea va fi administrata si reprezentata in relatiile cu tertii de ambii asociati, cu puteri depline si nelimitate. Limitele de competenta in reprezentarea si administrarea societatii pot fi modificate prin acte aditionale incheiate in forma actului constitutiv. Administratorul nu poate transmite dreptul de reprezentare decat in operatiuni strict individualizate pe baza de delegatie sau imputernicire. In cazul imposibilitatii temporale de conducere a societatii din motive neimputabile asociatului, administrarea acestuia va fi realizata de catre administratori prevazuti in actul constitutiv al firmei.
Transmiterea partilor sociale in si in afara societatii se face numai cu acordul asociatilor (in cazul decesului partile sociale se transmit succesorilor).
Controlul societatii se realizeaza de catre asociati, iar daca acestia hotarasc, pot numi cenzori.
Dizolvarea societatii se ia in urmatoarele conditii:
o faliment;
o reducerea capitalului sub minimul legal daca nu se decide completarea acestuia;
o in orice alta situatie daca hotarasc asociatii.
Dupa obtinerea hotararii de dizolvare, societatea se radiaza.
I.5 Scurta prezentare a activitatilor si produselor din cadrul S.C ROCAST S.R.L.
Profilul companiei: Rocast este o companie privata, cu capital integral romanesc, profilata pe distributia de produse destinate unui spectru larg de activitati, de la bricolaj la constructii si industrie: organe de ansamblare, elemente de fixare, unelte si scule diverse, masini unelte, materiale si echipamente pentru instalatii electrice.
In contextul preocuparii de satisfacere a cerintelor pietii, oferta ROCAST se extinde in permanenta.


Fisiere in arhiva (1):

  • Licenta Marketing - Rocast SRL.doc

Imagini din aceasta licenta Cum descarc?

Banii inapoi garantat!

Plateste in siguranta cu cardul bancar si beneficiezi de garantia 200% din partea Diploma.ro.


Descarca aceasta licenta cu doar 9 €

Simplu si rapid in doar 2 pasi: completezi adresa de email si platesti.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:* La pretul afisat se adauga 19% TVA.


Hopa sus!