Managementul resurselor umane - recrutarea și selecția resurselor umane din cadrul Brigăzii Române de Securitate SRL

Cuprins licență Cum descarc?

INTRODUCERE
CAPITOLUL I. PREZENTAREA GENERALĂ A BRIGĂZII ROMÂNE DE SECURITATE S.R.L. 
1. 1. Domeniul de activitate al Brigăzii Române de Securitate S.R.L. 
1. 2. Scopul societăţii şi importanţa pazei obiectelor şi protecţiei personanelor
1. 3. Cadrul legislativ 
CAPITOLUL II. DIAGNOSTICUL VIABILITĂŢII ECONOMICO – FINANCIARE A BRIGĂZII ROMÂNE DE SECURITATE S.R.L. 
2. 1. Analiza patrimonială a echilibrului financiar
2. 2. Analiza rezultatelor firmei
2. 3. Diagnosticul rentabilităţii firmei prin intermediul ratelor
2. 4. Diagnosticul riscului firmei
CAPITOLUL III. RECRUTAREA ŞI SELECŢIA RESURSELOR UMANE
3. 1. Recrutarea- principala activitate a procesului de asigurare cu personal
3. 1. 1. Stabilirea nevoii de recrutare a personalului
3. 1. 2. Strategii şi politici de recrutare a resurselor umane
3. 1. 3. Surse şi metode de recrutare 
3. 2. Selecţia resurselor umane – aspecte generale 
3. 2. 1. Criterii şi metode de selecţie 
3. 2. 2. Procesul de selecţie al resurselor umane
3. 2. 3. Teste utilizate pentru selecţia resurselor umane 
3.3. Analiza SWOT 
CAPITOLUL IV. STRATEGII, MODELE ŞI METODE DE EFICIENTIZARE ÎN DOMENIUL RECRUTĂRII RESURSELOR UMANE DIN CADRUL BRIGĂZII ROMÂNE DE SECURITATE S.R.L. 
4. 1. Formea continuă şi perfecţionarea personalului Brigăzii Române de Securitate S.R.L. 
4. 2. Motivarea personalului în vederea obţinerii de performanţă 
CONCLUZII ŞI RECOMANDĂRI
BIBLIOGRAFIE


Extras din licență Cum descarc?

INTRODUCERE
Este unanim recunoscut faptul că puterea unei firme sau organizaţii depinde de valoarea oamenilor săi. Fiecare manager, într-un sistem economic concurenţial orientat spre profit şi eficienţă, caută să îşi asigure un material uman inteligent, echilibrat psihic, dinamic, flexibil, bine informat, pregătit şi motivat pentru performanţă.
Decizia de a angaja pe cineva este în mod cert o investiţie şi încă una destul de riscantă. Un angajat costa mai mult de cât salariul pe care îl primeşte. Foloseşte maşina firmei, are nevoie de o încăpere în care lucrează şi care are costurile ei, fără a aminti costurile pe care le implică un post de muncă privind taxele şi impozitele plătite statului. Nu în ultimul rând, trebuie luate în calcul pierderile pe care le poate cauza lipsa de performanţă a unui angajat nepotrivit pe un anumit post. În momentul în care se face o evaluare a investiţiei pe care o facem angajând oameni, trebuie să ne luăm în considerera aceste variabile. Rezultatul calculului ne arată de ce este atât de important să facem alegerea potrivită încă de la început. Investiţia într-o resursă umană pe termen lung va amortiza cheltuielile angajatorului.
Eficienţa şi succesul unui manager depinde în mare măsură de eficienţa subordonaţilor. Experienţa fiecărui manager ne arată cât de dificil este să corectezi o decizie luată la întâmplare. Un om ineficient înseamnă costuri mai ridicate şi duce în mod indirect la scăderea profitului. Ulterior procesului de recrutare şi selecţie integrarea noului angajat este un proces extrem de important care trebuie parcurs pentru a exista certitudinea unei angajări reuşite atât pentru companie cât şi pentru proaspătul angajat.
Luând în considerare importanţa departametului de resurse umane în orice comapanie, indiferent de dimensiunea acesteia, ajungem la concluzia că nu ar trebui să existe nicio companie din care să lipsească acest departament.
Din aceste considerente, lucrarea este structurată în patru segmente aflate în interdependenţa. Astfel, prima parte, PREZENTAREA GENERALĂ A BRIGĂZII ROMÂNE DE SECURITATE S.R.L. descrie domeniul de activitate al acestei societăţi din Bucureşti, scopul acesteia precum şi importanţa pazei obiectelor şi protecţiei de persoane, în conformitate cu cadrul legislativ aflat în vigoare în România. 
Cea de-a doua parte, DIAGNOSTICUL VIABILITĂŢII ECONOMICO – FINANCIARE ALE BRIGĂZII ROMÂNE DE SECURITATE S.R.L. conţine analiza principalilor indicatori în domeniu, respectiv analiza patrimonială a echilibrului financiar, a rezultatelor firmei, diagnosticul rentabilităţii firmei prin intermediul ratelor, precum şi diagnosticul riscului firmei avute în discuţie. 
Cea de-a treia parte, RECRUTAREA ŞI SELECŢIA RESURSELOR UMANE prezintă succesiv etapele pe care le implică aceste două noţiuni, demonstrând importanţa acestor procese pentru performanţa unei organizaţii de orice fel, inclusiv pentru o companie cum este Brigada Română de Securitate S.R.L. 
Cea din urmă parte, STRATEGII, MODELE ŞI METODE DE EFICIENTIZARE ÎN DOMENIUL RECRUTĂRII RESURSELOR UMANE DIN CADRUL BRIGĂZII ROMÂNE DE SECURITATE S.R.L. conţine un set de recomandări strategico tactice în ceea ce priveşte eficientizarea recrutării şi selectării resursei umane din cadrul Brigazii Române de Securitate S.R.L., făcându-se referire la fundamentele economice ale acestor decizii prin calcularea indicatorilor de eficienţă a utilizării forţei de muncă. 
Lucrarea se încheie prin prezentarea unei serii de concluzii şi recomandări cu privire la aspectele discutate, demonstrându-se încă odată necesitatea şi actualitatea abordării acestei teme.


Fisiere în arhivă (1):

  • Managementul Resurselor Umane - Recrutarea si Selectia Resurselor Umane din Cadrul Brigazii Romane de Securitate SRL.doc

Imagini din acest licență Cum descarc?

Banii înapoi garantat!

Plătește în siguranță cu cardul și beneficiezi de garanția 200% din partea Diploma.ro.


Descarcă această licență cu doar 9€

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi datele tale și plătești.

1. Numele și adresa de email:

ex. Andrei, Oana
ex. Popescu, Ionescu

* Pe adresa de email specificată vei primi link-ul de descărcare. Asigură-te că adresa este corectă și că poate primi email-uri.

2. Alege modalitatea de plată preferată:* La pretul afișat se adaugă 19% TVA.


Hopa sus!