Managementul Resurselor Umane - Recrutarea si Selectia Resurselor Umane din Cadrul Brigazii Romane de Securitate SRL

Cuprins licenta Cum descarc?

INTRODUCERE
CAPITOLUL I. PREZENTAREA GENERALA A BRIGAZII ROMANE DE SECURITATE S.R.L. 
1. 1. Domeniul de activitate al Brigazii Romane de Securitate S.R.L. 
1. 2. Scopul societatii si importanta pazei obiectelor si protectiei personanelor
1. 3. Cadrul legislativ 
CAPITOLUL II. DIAGNOSTICUL VIABILITATII ECONOMICO - FINANCIARE A BRIGAZII ROMANE DE SECURITATE S.R.L. 
2. 1. Analiza patrimoniala a echilibrului financiar
2. 2. Analiza rezultatelor firmei
2. 3. Diagnosticul rentabilitatii firmei prin intermediul ratelor
2. 4. Diagnosticul riscului firmei
CAPITOLUL III. RECRUTAREA SI SELECTIA RESURSELOR UMANE
3. 1. Recrutarea- principala activitate a procesului de asigurare cu personal
3. 1. 1. Stabilirea nevoii de recrutare a personalului
3. 1. 2. Strategii si politici de recrutare a resurselor umane
3. 1. 3. Surse si metode de recrutare 
3. 2. Selectia resurselor umane - aspecte generale 
3. 2. 1. Criterii si metode de selectie 
3. 2. 2. Procesul de selectie al resurselor umane
3. 2. 3. Teste utilizate pentru selectia resurselor umane 
3.3. Analiza SWOT 
CAPITOLUL IV. STRATEGII, MODELE SI METODE DE EFICIENTIZARE IN DOMENIUL RECRUTARII RESURSELOR UMANE DIN CADRUL BRIGAZII ROMANE DE SECURITATE S.R.L. 
4. 1. Formea continua si perfectionarea personalului Brigazii Romane de Securitate S.R.L. 
4. 2. Motivarea personalului in vederea obtinerii de performanta 
CONCLUZII SI RECOMANDARI
BIBLIOGRAFIE


Extras din licenta Cum descarc?

INTRODUCERE
Este unanim recunoscut faptul ca puterea unei firme sau organizatii depinde de valoarea oamenilor sai. Fiecare manager, intr-un sistem economic concurential orientat spre profit si eficienta, cauta sa isi asigure un material uman inteligent, echilibrat psihic, dinamic, flexibil, bine informat, pregatit si motivat pentru performanta.
Decizia de a angaja pe cineva este in mod cert o investitie si inca una destul de riscanta. Un angajat costa mai mult de cat salariul pe care il primeste. Foloseste masina firmei, are nevoie de o incapere in care lucreaza si care are costurile ei, fara a aminti costurile pe care le implica un post de munca privind taxele si impozitele platite statului. Nu in ultimul rand, trebuie luate in calcul pierderile pe care le poate cauza lipsa de performanta a unui angajat nepotrivit pe un anumit post. In momentul in care se face o evaluare a investitiei pe care o facem angajand oameni, trebuie sa ne luam in considerera aceste variabile. Rezultatul calculului ne arata de ce este atat de important sa facem alegerea potrivita inca de la inceput. Investitia intr-o resursa umana pe termen lung va amortiza cheltuielile angajatorului.
Eficienta si succesul unui manager depinde in mare masura de eficienta subordonatilor. Experienta fiecarui manager ne arata cat de dificil este sa corectezi o decizie luata la intamplare. Un om ineficient inseamna costuri mai ridicate si duce in mod indirect la scaderea profitului. Ulterior procesului de recrutare si selectie integrarea noului angajat este un proces extrem de important care trebuie parcurs pentru a exista certitudinea unei angajari reusite atat pentru companie cat si pentru proaspatul angajat.
Luand in considerare importanta departametului de resurse umane in orice comapanie, indiferent de dimensiunea acesteia, ajungem la concluzia ca nu ar trebui sa existe nicio companie din care sa lipseasca acest departament.
Din aceste considerente, lucrarea este structurata in patru segmente aflate in interdependenta. Astfel, prima parte, PREZENTAREA GENERALA A BRIGAZII ROMANE DE SECURITATE S.R.L. descrie domeniul de activitate al acestei societati din Bucuresti, scopul acesteia precum si importanta pazei obiectelor si protectiei de persoane, in conformitate cu cadrul legislativ aflat in vigoare in Romania. 
Cea de-a doua parte, DIAGNOSTICUL VIABILITATII ECONOMICO - FINANCIARE ALE BRIGAZII ROMANE DE SECURITATE S.R.L. contine analiza principalilor indicatori in domeniu, respectiv analiza patrimoniala a echilibrului financiar, a rezultatelor firmei, diagnosticul rentabilitatii firmei prin intermediul ratelor, precum si diagnosticul riscului firmei avute in discutie. 
Cea de-a treia parte, RECRUTAREA SI SELECTIA RESURSELOR UMANE prezinta succesiv etapele pe care le implica aceste doua notiuni, demonstrand importanta acestor procese pentru performanta unei organizatii de orice fel, inclusiv pentru o companie cum este Brigada Romana de Securitate S.R.L. 
Cea din urma parte, STRATEGII, MODELE SI METODE DE EFICIENTIZARE IN DOMENIUL RECRUTARII RESURSELOR UMANE DIN CADRUL BRIGAZII ROMANE DE SECURITATE S.R.L. contine un set de recomandari strategico tactice in ceea ce priveste eficientizarea recrutarii si selectarii resursei umane din cadrul Brigazii Romane de Securitate S.R.L., facandu-se referire la fundamentele economice ale acestor decizii prin calcularea indicatorilor de eficienta a utilizarii fortei de munca. 
Lucrarea se incheie prin prezentarea unei serii de concluzii si recomandari cu privire la aspectele discutate, demonstrandu-se inca odata necesitatea si actualitatea abordarii acestei teme.


Fisiere in arhiva (1):

  • Managementul Resurselor Umane - Recrutarea si Selectia Resurselor Umane din Cadrul Brigazii Romane de Securitate SRL.doc

Imagini din aceasta licenta Cum descarc?

Banii inapoi garantat!

Plateste in siguranta cu cardul bancar si beneficiezi de garantia 200% din partea Diploma.ro.


Descarca aceasta licenta cu doar 9 €

Simplu si rapid in doar 2 pasi: completezi adresa de email si platesti.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:* La pretul afisat se adauga 19% TVA.


Hopa sus!