Marketingul Painii si a Principalelor Produse de Panificatie din Cadrul Firmei SC Comcereal SA - Fabrica de Paine, Vaslui

Cuprins licenta Cum descarc?

CAPITOLUL 1
DATE MONOGRAFICE PRIVIND S.C. COMCEREAL S.A. FABRICA DE PAINE VASLUI 5
1.1. Aspecte generale
1.2. Structura organizatorica si de conducere
1.3. Forta de munca si inzestrarea tehnica a muncii
1.4. Salarizarea si sistemul de salarizare
CAPITOLUL 2
STUDIUL OFERTEI PRINCIPALELOR PRODUSE DE PANIFICATIE LA S.C. COMCEREAL S.A. FABRICA DE PAINE VASLUI 26
2.1. Consideratii generale
2.2. Evolutia ofertei principalelor produse de panificatie la S.C.COMCEREAL S.A. FABRICA DE PAINE VASLUI
2.3. Evolutia cheltuielilor si a costurilor unitare la S.C. COMCEREAL S.A. FABRICA DE PAINE VASLUI
CAPITOLUL 3
PIATA SI DISTRIBUTIA PRINCIPALELOR PRODUSE DE PANIFICATIE LA S.C. COMCEREAL S.A. FABRICA DE PAINE VASLUI 46
3.1. Consideratii generale
3.2. Piata intreprinderii si piata produsului
3.3. Strategii de piata
3.4. Valorificarea principalelor produse de panificatie
3.4.1. Circuitul de valorificare a principalelor produse de panificatie
3.4.2. Evolutia preturilor la principalele produse de panificatie
3.4.3.Cifra de afaceri,cheltuielile de productie si rentabilitatea
3.5. Distributia principalelor produse de panificatie
3.5.1.Organizarea sistemului de distributie
3.5.2. Strategia distributiei.
CAPITOLUL 4
PROMOVAREA PRINCIPALELOR PRODUSE DE PANIFICATIE LA S.C. COMCEREAL S.A. FABRICA DE PAINE VASLUI 96
4.1. Consideratii generale
4.2. Tipuri de promovare si obiectivele promovarii
4.3. Publicitatea comerciala si bugetul publicitar
4.4. Program de promovare pentru produsele de panificatie
CAPITOLUL 5
CONCLUZII SI PROPUNERI 114
5.1. Concluzii
5.2. Propuneri
BIBLIOGRAFIE


Extras din licenta Cum descarc?

DATE MONOGRAFICE PRIVIND S.C. COMCEREAL S.A. FABRICA DE PAINE VASLUI
1.1. Aspecte generale
Societatea este denumita S.C. COMCEREAL S.A. si reprezinta o fabrica de paine. Devine societate integral privata in anul 1999 prin cumpararea pachetului majoritar de actiuni de catre S.C. Racova S.A. Vaslui.
Societatea a fost infiintata in baza HG 1054/95 prin desprinderea din Romcereal RA. La inceput, activitatea principala a constat in contractarea, achizitionarea si preluarea de la producatorii de cereale si seminte oleaginoase, pentru fondul de consum si pentru pastrarea acestora pana la livrare si prestarea de servicii pentru producatorii agricoli.
In anul 1999 societatea se privatizeaza si odata cu aceasta se diversifica si obiectul de activitate in directia arendarii terenurilor agricole, efectuarea lucrarilor agricole aplicand tehnologiile necesare realizarii de productii ridicate.
In anul 2001 avand in vedere evolutia societatii, Adunarea Generala a Actionarilor hotaraste schimbarea domeniului principal de activitate in : Productie agricola: 0111- cultura cerealelor.
In anul 2000-2001 societatea devine cel mai mare producator agricol din judet cu o suprafata lucrata de peste 10.000 ha, aceasta suprafata crescand continuu an de an, ajungand in anul 2002-2003 la aproape 23.000 ha.
In anul 2001 este infiintata Fabrica de paine a societatii care asigura cu paine piata judetului Vaslui. 
Amplasamentul unitatii este situat in str. Stefan cel Mare , nr. 9, partea de sud a orasului Vaslui, in incinta SC ILVAS SA, la intersectia strazii Stefan cel Mare cu str. Decebal si ocupa o suprafata de 465 mp, cu accesul principal in incinta pe latura nord-vest a terenului, din str. Libertatii. 
Domeniul si obiectele de activitate ale firmei
Codul CAEN 1581: Fabricarea painii, fabricarea produselor proaspete de patiserie
S.C.COMCEREAL SA FABRICA DE PAINE este o societate cu profil de fabricatie produse si specialitati de panificatie. Realizarea acestuia a aparut ca o necesitate si din dorinta de a inchide in mod firesc un circuit producator-consumator. An de an grupul de firme si-a marit considerabil suprafetele cultivate cu cereale, a achizitionat locatii si utilaje pentru prelucrarea acestora obtinand in acest moment materii prime de calitate mult apreciate pe piata panificatiei, a selectionat si angajat personal specializat. Prin contractarea programului " corn si lapte", societatea nu dispunea de suficient spatiu pentru a satisface nevoia de paine si programul de corn. In noiembrie 2002, se mai deschide o sectie cu sediul de activitate in Judetul VASLUI, str. Stefan cel Mare nr. 9. in cadrul societatii SC ILVAS SA.
Fabrica de paine este impartita in doua sectii:
- sectia 1 produce paine si produse de panificatie;
- sectia 2 produce cornuri pentru programul " corn si lapte". 
Obiectul de activitate conform statutului este reprezentat de:
1. Productia, inclusiv aprovizionarea si desfacere pe piata interna a produselor obtinute prin prelucrarea industriala a cerealelor si a produselor de panificatie;
2. Comercializarea cu ridicata si amanuntul a produselor si marfurilor alimentare si nealimentare de orice fel prin magazine proprii sau inchiriate, concesionate sau in locuri special amenajate - piete, targuri precum si in sistem ambulant, prin tonete, rulote, automagazine si altele de acest fel;
3. In realizarea obiectului de activitate societatea comerciala, efectueaza orice alte operatiuni privind dezvoltarea, modernizarea si exploatarea capacitatii de productie, cumpararea de active si actiuni, avand dreptul de a cumpara, inchiria sau a dobandi prin alte mijloace si de a obtine orice fel si orice drepturi, privilegii sau orice avantaj asupra sau in legatura cu orice proprietati si orice constructii, cladiri, locuinte, ateliere, magazine, depozite, capacitati de productie, masini, echipamente, instalatii, motoare, material rulant, mijloace auto si orice proprietate imobiliara sau drepturi de orice fel.
Baza materiala a societatii este compusa din cele 200 de magazine de desfacere a produselor de panificatie raspandite in intreg judetul Vaslui.
Capitalul social initial al societatii a fost de 78.215.000 lei, fiind impartit in 15.643 actiuni cu o valoare nominala de 5000 lei. Capitalul social actual este de 2.052.537.000 lei, divizat in 125.144 actiuni a 16.401 lei fiecare. De la infiintare pana in prezent numarul actionarilor a scazut de la 2.132 la 1.318 datorita concentrarii detinerilor de actiuni.


Fisiere in arhiva (1):

  • Marketingul Painii si a Principalelor Produse de Panificatie din Cadrul Firmei SC Comcereal SA - Fabrica de Paine, Vaslui.doc

Imagini din aceasta licenta Cum descarc?

Banii inapoi garantat!

Plateste in siguranta cu cardul bancar si beneficiezi de garantia 200% din partea Diploma.ro.


Descarca aceasta licenta cu doar 10 €

Simplu si rapid in doar 2 pasi: completezi adresa de email si platesti.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:* La pretul afisat se adauga 19% TVA.


Hopa sus!