Metair, o investiție pe termen mediu și lung

Cuprins licență Cum descarc?

Rezumat 3
Introducere ...4
Capitolul 1 -  Descrierea Companiei , a Produselor sale si a utilitatii produselor . 6
1.1 Descrierea Companiei - Metair ... .6
1.2 Produsele Companiei . ...7
1.3 Utilitatea produselor . 12
Capitolul 2 - Modalitati de finantare a Proiectelor Metair ( Rombat ).24 
2.1 Obligatiunile Comerciale .. ...26
2.2 Emisiunea de actiuni 28
2.3 Fondurile de investitii ..30
2.4 Metair (+Rombat ) -  Producator de autovehicule electrice/biciclete/biciclete electrice si alte eco-mijloace de transport .. ..33
Capitolul 3 - Analiza bursiera Metair Investments (vs Tesla) 37
3.1 Fuziune Tesla & Metair ...37
3.2 Analiza indicatori financiari ai Metair .39
3.3 Analiza indicatori financiari ai Tesla ..43
Exemplu 47
Concluzii . .50
Bibliografie ..52


Extras din licență Cum descarc?

Rezumat 
Lucrarea de fata prezinta cazul Grupului Metair care actioneaza in industria auto in calitate de producator de componente auto, cu un focus special pe producerea de baterii. In lucrare este prezentata intentia Grupului Metair de a deveni un jucator mondial in industria de componente auto. Scopul final al Grupului este de a avea in portofoliu produsele cu pondere mare in fabricarea unei masini electrice . Metair nu exclude insa si extinderea si dezvoltarea sa ca producator de masini electrice. 
In urma cu cativa ani Grupul Metair si a prezentat viziunea, realizand doua prototipuri de masini electrice MetElec30 si MetElec60. Aceste masini functioneaza cu 16 baterii Start-Stop, care la nevoie sunt alimentate de un motor pe combustie alimentat de un rezervor de gaz. 
Ideea centrala a acestei Lucrari este : implemetarea curentului wireless. 
Implementarea curentului wireless pe drumurile publice ar putea asigura o autonomie nelimitata masinilor hibrid a Metair ( la un cost de 5.000 EUR / masina ) si cu un abonament de 16EUR-32EUR / luna / masina electrica. 
Lucrarea prezinta viitoare Proiecte ale Grupului, ca de exemplu: 
1) Implementarea curentul wireless in drumuri, 
2) Transformarea Grupului in Producator de masini electrice
3) Transformarea Grupului in producator de Eco-mobilitati si solutii verzi,
cat si modalitatile lor de finantare
Ultima parte a lucrarii prezinta Analiza bursiera a Grupului Metair in comparatie cu Tesla.
Am convingerea ferma ca fiecare locuitor al planetei are obligatia de a administra si utiliza in mod responsabil resursele la dispozitie.
Introducere 
Metair, o investitie pe termen mediu si lung -  lucrarea de fata -  isi propune sa ofere celor interesati o vedere asupra Grupului Metair Investments si oportunitatea de a investi pe termen mediu si lung in Metair . Se considera in literatura de specialitate ca o investitie pe termen mediu si lung este mult mai sigura , iar randamentele unei investitii pe termen mediu si lung sunt asemanatoare din punct de vedere statistic cu cele ale unei investitii pe termen scurt (statistic din punct de vedere bursier ) nemaiexistand riscul fluctuatiilor zilnice/lunare/anuale de pe burse . Diferenta statistica a celor care vand si cumpara zilnic/lunar, fata de cei care cumpara odata si mai vand peste mai multi ani , considerand o perioada de 80 ani, este de aproape +9x in randamentele fiecarui tip de investitor ( pe termen scurt sau lung ) , nemai existand riscul si bataia de cap asociata investitiilor pe termen scurt. In cazul investitiilor pe termen lung riscul poate fi asociat doar cu falimentul companiei , situatia geopolitica etc , iar randamentul investitiei dat de crestere / dezvoltare / managementul bun al companiei si '' acel ceva '' care face o companie sa existe in timp .
Metair este o companie formata in 1948, si-a inceput activitatea de furnizor OEM catre o companie din Africa de Sud in anul 1964 . Pe masura ce Metair a crescut , a ajuns sa faca fata unui climat international competitiv ca si Firma de componente auto , iar astazi este cu adevarat o Companie internationala cu multiplii clienti OEM ( original equipment market ) si AM ( after market ), iar produsele sale se fabrica in locatiile a cinci tari, avand ambitia de a-si extinde capacitatile de productie pe cinci continente in urmatorii cinci ani .
Succesul Metair se bazeaza pe o cultura a excelentei in materie de producere a produselor sale, care este esentiala in intampinarea nevoilor clientilor privitoare la calitate si relevanta . Excelenta producerii produselor Metair este critica in obtinerea eficientei necesare de a genera valoare economica sustenabila care se reintoarce in Grup prin business-ul Companiei . Toate acestea sunt sustinute de buna prezenta de piata a Metair International Battery ( MIB ) . Strategia companiei e de a '' genera valoare pentru actionarii ei prin managerierea si controlarea business-ului de asa natura incat excelenta marketing-ului , productiei si logisticii sa ofere calitate si costuri competitive ale produselor sale intr-o maniera sustenabila pentru clienti-consumatori '' . Momentan Metair se afla intr-o intentie vizibila de globalizare a afacerii sale .


Fisiere în arhivă (1):

  • Metair, o investitie pe termen mediu si lung.docx

Imagini din acest licență Cum descarc?

Bibliografie

1. Carti mici -  profituri mari , editura Publica 2014 ( toata colectia )
2. Google / Facebook / NewsHog ( aplicatie smartphone )
3. Ziarul financiarul
4. Wall-Street.ro
5. Ziarul Bursa


Banii înapoi garantat!

Plătește în siguranță cu cardul și beneficiezi de garanția 200% din partea Diploma.ro.


Descarcă această licență cu doar 8€

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi datele tale și plătești.

1. Numele și adresa de email:

ex. Andrei, Oana
ex. Popescu, Ionescu

* Pe adresa de email specificată vei primi link-ul de descărcare. Asigură-te că adresa este corectă și că poate primi email-uri.

2. Alege modalitatea de plată preferată:* La pretul afișat se adaugă 19% TVA.


Hopa sus!