Organizarea si Conducerea la SC Extra Muros SRL

Cuprins licenta Cum descarc?

Introducere 4
Capitolul 1. Prezentarea firmei de consultanta financiara 6 
1.1. Scurt istoric 6
1.2. Date informative despre firma 7
1.3. Experienta pe piata de consultanta 9
1.4. Structura organizatorica de ansamblu a firmei 12
Capitolul 2. Organizarea si conducerea firmei S.C. EXTRA MUROS S.R.L. 16 
2.1. Serviciile oferite de S.C. EXTRA MUROS S.R.L. 16
2.2. Principalii clienti 19
2.3. Analiza concurentei 26
2.4. Indicatori financiari 32
2.5. Planificarea pe termen lung a firmei 33
2.5.1. Principalele politici existente ale firmei 33
2.5.2. Strategia de dezvoltare pe termen mediu 2009-2014 a firmei 37
Concluzii generale 47
Bibliografie 49


Extras din licenta Cum descarc?

INTRODUCERE
In contextul actual al depresiunii economice, mediul de afaceri, profund afectat de schimbarile majore ce au intervenit atat la nivelul reglementarii acestuia de catre institutiile statului, prin introducerea impozitului forfetar, cat si la nivelul concurentei acerbe manifestate prin liberalizarea pietei si aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, trebuie sa gaseasca solutii cu privire la pozitionarea pe piata externa. In acest context, firmele trebuie sa isi realizeze o strategie de dezvoltare pe termen mediu prin care sa urmareasca atat indeplinirea unor obiective strategice de piata, cat si crearea unui mediu organizational placut, pentru ca mobilitatea resursei umane si rata imigrarilor a crescut in ultimul timp. 
In acest sens, prezenta lucrare isi propune sa analizeze mediul concurential, dar si mediul intern al firmei de consultanta S.C. EXTRA MUROS S.R.L., dezvoltand astfel, pe baza avantajelor sale competitive, dar si in concordanta cu noile tendinte aflate pe piata domeniului consultantei, o strategie de dezvoltare, care urmareste 4 etape: analiza politicilor existente in cadrul firmei, stabilirea viziunii si a unor obiective strategice pe urmatorii 5 ani, strategia de afaceri caracterizata prin optiunile strategice ale firmei si strategia operationala care urmareste cateva directii strategice la nivelul alocarii resurselor financiare, a extinderii portofoliului de produse luand in considerare evolutia accesarii fondurilor nerambursabile pentru Romania, a mixului de marketing pentru construirea unei imagini puternice a pietei pe piata locala si o politica de resurse umane. 
S.C. EXTRA MUROS S.R.L. reprezinta o firma de consultanta in accesarea fondurilor nerambursabile si oferirea de solutii integrate adresate mediului de afaceri si autoritatilor publice locale, interesate in a dezvolta proiecte cu real impact in comunitatea locala. Desi infiintata in anul 2006, firma a cunoscut o evolutie ascendenta din punct de vedere al cresterii cotei de piata in mediul local constantean, dar si al experientei dobandite prin implicare in proiecte de mare amploare, de cooperare transfrontaliera si transnationala, dar si de pregatire a resurselor umane sau crestere a competitivitatii in randul mediului de afaceri, proiecte elaborate pentru diverse companii, asociatii profesionale, primarii, consilii locale sau universitati. In prezent, firma si-a dezvoltat o strategie pe termen mediu 2010-2014 prezentata in cele ce urmeaza. 
CAPITOLUL I
PREZENTAREA S.C. EXTRA MUROS S.R.L.
1.1. Scurt istoric
Firma S.C. EXTRA MUROS S.R.L. a fost infiintata in anul 2006 si are sediu principal in orasul Constanta, judetul Constanta. EXTRA MUROS este o firma de consultanta care promoveaza dezvoltarea comunitara si organizationala, prin strategii si proiecte individuale, cu accent pe inovare si abordare multidisciplinara. Serviciile de consultanta oferite au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii sunt firme importante de pe plan local si national. Angajatilor li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Firma are o experienta de 3 ani pe piata consultantei, fiind infiintata de catre un expert in consultanta finantari si solutii organizationale din cadrul Camerei de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura Constanta. In primul an de activitate firma a supravietuit din putinele contracte pe care le derula, clientii principali fiind autoritatile publice locale din reteaua de contacte pe care expertul mai sus mentionat si-a format-o pe parcursul activitatii sale desfasurate in cadrul CCINA Constanta, de peste 14 ani de zile. In al doilea an, activitatea s-a extins, devenind clienti si reprezentanti din cadrul mediului de afaceri constantean, care doreau a investi resurse financiare in achizitionare de utilaje sau extindere in cadrul obiectului de activitate. In al treilea an de activitate, firma a cunoscut o perioada de avant extraordinara, desi in contextul crizei economice actuale. In prezent exista 3 angajati, iar contractele derulate insumeaza o cifra de afaceri anuala de peste 50.000 euro. 
1.2. Date informative despre firma
Infiintata in anul 2006, S.C. EXTRA MUROS S.R.L. si-a fixat un set de valori si principii care ii asigura o prezenta vizibila in comunitatea de consultanta:
Misiunea companiei
Solutii integrate si durabile in dezvoltarea comunitara, organizationala si de afaceri, prin strategii si proiecte personalizate si creative, care genereaza avantaje competitive pentru clientii sai.
Valorile companiei: 
Valorile care orienteaza angajatii si le determina actiunile si deciziile in firma sunt:
-Deontologia profesionala
Ne-am stabilit o conduita si un set de reguli stricte fata de client, fata de mediul de consultanta concurent, precum si fata de parteneri, care ii asigura o pozitie lipsita de echivoc.
-Resposabilitatea fata de client
Solutiile integrate si durabile pe care le propunem clientilor nostri sunt orientate pe obiectivele si personalitatea acestora, iar relatiile le transformam in colaborari pe termen lung.


Fisiere in arhiva (1):

  • Organizarea si Conducerea la SC Extra Muros SRL.doc

Imagini din aceasta licenta Cum descarc?

Banii inapoi garantat!

Plateste in siguranta cu cardul bancar si beneficiezi de garantia 200% din partea Diploma.ro.


Descarca aceasta licenta cu doar 8 €

Simplu si rapid in doar 2 pasi: completezi adresa de email si platesti.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:* La pretul afisat se adauga 19% TVA.


Hopa sus!