Posibilitatile de Dezvoltare a Turismului in Russia - Tinutul Krasnodar

Cuprins licenta Cum descarc?

Capitolul I. Caracteristici ale turismului din Russia, regiunea Krasnodar 15.p
1.1 Analiza activitati turistice din Russia 
1.2 Evaluarea a regiunii Krasnodar 
1.3 Aanaliza nivelui de dezvoltare economica a regiunei 
Capitolul II. Analiza potentialului turistic din regiunea Krasnodar 16.p
2.1 Analiza resurselor turistice 
2.2 Jocurile olimpice de iarna-o posibila dezvoltare turistica majora a regiunei 
Capitolul III. Strategii de dezvoltare si promovare a regiunei Krasnodar 25.p
3.1 Starea actuala a turismului in Krasnodar 
3.2 Strategii de dezvoltare a regiunei 
3.3 Studiu comparativ de dezvoltare a turismului in Russia ( Moscova,Sankt Peterburg, Nijni Novgorod) 
Concluzii 2.p
Bibliografie 2.p
Anexe 6.p


Extras din licenta Cum descarc?

INTRODUCERE
Turismul este o calatoria realizata in scopul recrearii, odihnei sau pentru afacerii. Organizatia Mondiala a Turismului ( O.M.T. ) defineste turistii ca fiind persoanele ce ,,calatoresc sau locuiesc inlocuri din afara zoneilor de resedinta permanenta pentru o durata de minimum douazeci si patru (24) de ore dar nu mai lunga de un an consecutiv, inscop de recreere, afaceri sau altele ne legate de exercitarea unei activitati remunerate in localitate avizatata." Turismul a devenit o activitate de recreere globala populara.Turismul este ramura economica cea mai puternica pe plan mondial. In 2004 s-au obtinuut in acest sector, conform OrganizatieiMondiale a Turismului, circa 623 miliarde de U.S.A. In 2008, s-au consemnatpeste 922 milioane de sosiri la nivel international, cu o crestere de 1,9% fata de anul 2007. Incasarile internationale din turism au crescut in 2008 la 944 bilioane USA(642 bilioane euro), ceea ce corespunde la o crestere in termeni reali de 1,8%. Cu aproximativ 100 milioane de angajati la nivel mondial, turismul se evidentiaza si ca cel mai important angajator.Calatoriile transfrontaliere se ridica la un procent de 25 pana la 30 din comertul mondial in domeniul serviciilor.
Turismul pentru paturile sarace
Turismului potential ce trebuie sa ajute masele foarte sarace din tarile in curs de dezvoltare i se acorda o atentie sporita de catre cei implicati in dezvoltare, materia lizandu-se atat prin proiecte mici ale comunitatilor locale cat si prinabordari ale Ministerelor de Turism care vizeaza sa atraga un numar important de turisti. Cercetarile efectuate de Institutul International de Dezvoltare (Overseas Development Institutei) au condus la concluzia ca nu este o metoda buna de a-I ajuta pe cei saraci, pentru ca acestia nu beneficiaza de aceste sume de cat inproportie de 25%, sau in unele cazuri mult mai putin. Exemple de succes, cand banii au ajuns intr-adevar la cei saraci, au existat totusi :catararea pe munti inTanzania sau turismul cultural din Luang, Prabang, Laos. Pentru ca turismul ,,pro-poor" sa-si atinga scopul si ca banii sa ajunga intr-adevar in buzunarele celor nevoiasi, turistii trebuie sa faca efortul de a utiliza moneda locala, astfel localnicii isi vor dezvolta abilitatile si contractele exclusive nu vor mai domina sectorul. 
CAPITOLUL I. CARACTERISTICI ALE TURISMULUI DIN RUSIA, REGIUNEA KRASNODAR
1.1 Analiza acticvitati turistice din Rusia
Turismul in Russia- Conform statisticilor valabile in 2005, Rusia are 13 orase cu peste 1 milion de locuitori, (listaincepe de la celmai mare la celmaimic): Moscova, Sankt Petersburg, Novosibirsk, Ekaterinburg, Nijni Novgorod, Samara, Omsk, Kazan, Celibiansk, Rostov pe Don, Ufa, Volgograd si Krasnodar 1,34 milioane.Turism in Rusia industrie in crestere. Rusia este unul dintre liderii mondiali in domeniul turismului international. In 2011, Rusia a avut aproximativ 20 de milioane de vizitatori internationale. Veniturile Rusiei din turismul international in 2011 sa ridicat la 11.4 miliarde dolari.Bogat patrimoniu cultural si diversitatii naturale de locuri Rusiei intr-un loc proeminent in lume printre tarile cu potentialul de crestere al turismului. Exista 24 de monumenteprotejate de UNESCO. Diferite regiuni si grupuri etnice din Rusia au o mare varietate de traditii. Trasee turistice importante din Rusia includa o vizita la capitalele vechi si noi ale Rusiei, sanatorii Krasnodar si Stavropol, Kaliningrad, in statiunile de schi din Caucaz si Siberia, o excursie pe "Golden Ring din Rusia", croaziere pe fluviululVolga pe un spargator de gheata in parcul national "rus Arctic", excursii lungi pe calea ferata Trans-siberian, cu o vizita la Muntii Altai si Baikal Lacul, de calatorie la vulcanii din Kamceatka si Primorye. In regiunile turistice cele mai frumoase si mai populare din Rusia s-au stabilit in zone turisticeeconomice speciale, care sugereaza conditii favorabile pentru organizare de turism.Din 1995 pana in2011,turismulin Rusiaa crescutcu 27% numarul de turististrainia crescut1.8 la 2.3milioane pe an In 2011, liderul mondial innumarulde turisticare vin inRusiaeste Germania, Chinaocupa locul al doilea, sial treilea-Statele Unite ale Americii. Datelesugereaza cafluxulde intrarein Rusiaau crescutrecent, in principalca urmare aChinei, in 2011, a aratatcea mai mare crestere-48% Numarul total de strainicare viziteazatarain diferite scopuri, in 2011, au totalizat24.9 milioane, in crestere cu 11%fata de anulanterior. Turismul interninRusia: deexemplu, in2010, numarulde turistiinternia fost de 32de milioane de oameni, darcresterea saa fost recentincetinit. Rusia - cea mai mare tara din lume, se afla in mai multe zone climatice, dispune de o varietate de forme de relief, are o istorie bogata, si acasa la sute de natiuni mari si mici, si, prin urmare, puteti gasi o bogatie de atractii pentru toate gusturile. 
Atractii naturale-In Rusia exista mai multe obiective de natura si uneori, unice. Noua dintre acestea sunt incluse in lista patrimoniului mondial UNESCO. In primul rand, este cel mai adanc lac de apa dulce de pe Pamant, Baikal. Retineti ca pe malul lacului Baikal infrastructura turistica este bine dezvoltata si in special, pe site-ul istoric de excursie Railroad circum-Baikal trenuri straturi in care pasagerii spun povesti despre constructia de cai ferate , in Listvyanka functionarea muzeu, dedicat Baikalui.Olkhon Island - "inima" din Lacul Baikal o parte semnificativa a teritoriului ocupat de lanturi muntoase din Rusia, inclusiv partea de nord cel mai inalt lant muntos din Europa - Caucaz, in care exista numeroase cascade, canioane frumoase, celebre printre alpinisti de top, precum si ,multe specii unice de animale. In Kamchatka, sunt celebrii vulcani din lume, si faimoasa Vale de gheizere. Pe teritoriul Federatiei Ruse curg cinci rauri mari ale lumii: Amur, Lena, Enisei, Obi si Volga, si multe alte rauri, toate din care poate fi considerat ca o atractie separat. Una dintre trasaturile caracteristice ale tarii este numarul mare de teritorii in zona de permafrost. Trebuie remarcat faptul ca in Rusia exista in prezent numeroase muzee de stiinte ale naturii dedicate naturii tarii: altele zoologice, geologice, paleontologice, si multe altele. Cele mai multe dintre ele sunt situate in Moscova, dar unele muzee tematice sunt situate mai aproape de obiectul principal de studiu, ca in exemplelu de mai sus.In cele din urma, in aceasta sectiune puteti mentiona "White Nights", un fenomen natural, cintat de poeti, si a devenit un simbol al orasului Sankt-Petersburg.


Fisiere in arhiva (1):

  • Posibilitatile de Dezvoltare a Turismului in Russia - Tinutul Krasnodar.docx

Imagini din aceasta licenta Cum descarc?

Banii inapoi garantat!

Plateste in siguranta cu cardul bancar si beneficiezi de garantia 200% din partea Diploma.ro.


Descarca aceasta licenta cu doar 9 €

Simplu si rapid in doar 2 pasi: completezi adresa de email si platesti.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:* La pretul afisat se adauga 19% TVA.


Hopa sus!