Prezentarea Institutului de Cercetare ICSTM Valahia in Lumea Virtuala

Cuprins licenta Cum descarc?

1.1 Introducere;
1.2 Institutul de Cercetare Stiintifica si Tehnologica Multidisciplinara - ICSTM
1.3 Proiectarea cladirii - ICSTM in mod virtual cu ajutorul AutoCadu-lui
1.4 Modelarea personajelor virtuale pentru mediul virtual-ICSTM
1.5 Crearea de texturi/interfata grafica 2D pentru personajele virtuale si cladirea virtuala-ICSTM
1.6 Crearea machetei institutului de cercetare ICSTM
1.7 Crearea aplicatiei folosind uneltele XNA
1.8 Concluzii 
1.9 Bibliografie


Extras din licenta Cum descarc?

CAPITOLUL I
Institutul de Cercetare Stiintifica si Tehnologica Multidisciplinara - ICSTM
1.1. Date generale 
In acest capitol vor fi prezentate cateva notiuni importante despre ICSTM , proiect sustinut de Fondul European pentru Dezvoltare Regionala.
Scopul proiectului este dezvoltarea Institutului de Cercetare Stiintifica si Tehnologica Multidisciplinara - ICSTM . Proiectul isi propune dezvoltarea infrastructurii de C-D prin fundamentarea cadrului, instrumentelor si resurselor necesare activitatilor de cercetare, consultanta, servicii si formare a resurselor umane inalt calificate, pentru consolidarea parteneriatelor cercetare/invatamant si industrie in domeniul strategic al energiei, transferabile catre mediul economic.
Necesitatea crearii acestui institut vine dintr-o insuficienta structurala a sistemului C-D din regiune cat si din lipsa de spatiu adecvat echipamentelor si tehnologiilor state of the art necesare activitatii de cercetare stiintifica de excelenta.
Obiectivul general al proiectului este sa aduca la cel mai inalt nivel european infrastructura si activitatea de cercetare-dezvoltare din cadrul Universitatii Valahia din Targoviste in domeniul energiilor regenerabile, produselor si proceselor inovative, prin dezvoltarea laboratoarelor din Institutul de Cercetare Stiintifica si Tehnologica Multidisciplinara, implicit dotarea acestora cu tehnologie state of the art. Activitatea ICSTM se va baza pe dezvoltarea de materiale, dispozitive si sisteme, aplicate in producerea de energie regenerabila cat si integrarea acestora in cladiri prin cresterea eficientei energetice si reducerea consumurilor de materiale. 
1.2. Obiective strategice 
Pentru realizarea scopului propus, se definesc urmatoarele obiective strategice: 
Cresterea performantei, transferabilitatii si vizibilitatii activitatilor de cercetare-dezvoltare-inovare CDI in domeniul sistemelor bazate pe energie regenerabila pentru o dezvoltare durabila, cu scopul ridicarii nivelului de competitivitate si integrarea deplina in Spatiul European al Cercetarii Stiintifice;
Dezvoltarea si extinderea ofertei de cercetare avansata, consultanta si servicii de cercetare-inovare catre mediul economic, in domeniul energiei durabile, pentru cresterea competitivitatii cercetarii stiintifice si a mediului economic/industrial din Regiunea 3 Muntenia;
Asigurarea unui mediu competitiv de cercetare stiintifica si educatie prin si pentru cercetare, la nivelul standardelor europene, pentru formarea si atragerea resurselor umane inalt calificate, capabile sa dezvolte activitati de cercetare avansata in institut, in alte entitati C-D, precum si in mediul economic . Indeplinirea obiectivelor strategice este sustinuta de traditia si experienta recunoscuta a Universitatii Valahia din Targoviste (42 proiecte internationale si peste 350 nationale) in dezvoltarea de solutii, produse si sisteme pentru energii regenerabile. Multiplele colaborari nationale si internationale, precum si proiectele proprii, desfasurate inca din 1992 pe acest domeniu stiintific ofera un bogat portofoliu de know-how necesar in realizarea obiectivelor propuse mai sus. Experienta stiintifica acumulata precum si calitatile didactice ale personalului implicat in proiect, constituie principala metoda de a realiza formarea si atragerea resurselor umane inalt calificate. Colaborarile inter si pluri-disciplinare (peste 47 acorduri bilaterale de colaborare) cu parteneri universitari, industriali si firmele de profil din domeniul surselor regenerabile de energie ofera suportul de transfer tehnologic al solutiilor CDI ce vor fi produse prin intermediul prezentului proiect.
1.3. Obiectivele operationale
Proiectarea si amenajarea spatiilor noului institut pe baza conceptului ,,cladire pasiva cu inteligenta integrata" (Zero-energy Integrated Building Intelligence - ZIBI) utilizand modele tehnologice ce se regasesc implementate la institute de prestigiu (Fraunhofer ISE, NREL, etc.). Se vor considera urmatoarele elemente: implementarea sistemelor de energie regenerabile, spatii cu consum si pierderi de energie reduse, management energetic integrat;
Dotarea cu echipamente state of the art, modernizarea si dezvoltarea infrastructurii de cercetare competitiva la nivel european si cu grad ridicat de unicitate la nivel national, capabila sa sustina cercetarea de excelenta in domeniul energiei regenerabile;
Conceperea si implementarea unui sistem de management al resurselor vizand atingerea unui grad ridicat de utilizare al infrastructurii, incluzand atragerea de beneficiari din spatiul cercetarii si din mediul economic, cu precadere din regiune si de la nivel national;
Dezvoltarea unei interfete active de promovare la nivel international, national si regional a proiectului.Universitatea Valahia din Targoviste functioneaza in prezent in mai multe locatii din orasul Targoviste. De peste 10 ani, universitatea a inceput constructia unui Campus universitar, care include si spatii pentru cercetare. Cladirea noului institut este prevazuta si se va integra in Campusul Universitar al UVT in vederea materializarii axei invatamant - cercetare - inovare si transfer tehnologic catre sectorul economic, industrial.
Investitia propusa prin proiect este o componenta a unei infrastructuri mai complexe, si anume, a campusului universitar (Fig1), care se afla in constructie, pe o suprafata de aproximativ 15 ha. Campusul va cuprinde, atat spatii pentru invatamant superior, spatii pentru cercetare, spatii cultural educative, cat si spatii de cazare pentru studenti si cadre didactice. Arhitectura cladirii (Fig2)va fi integrata in arhitectura campusului.


Fisiere in arhiva (2):

  • ICSTM.rar
  • Prezentarea Institutului de Cercetare ICSTM Valahia in Lumea Virtuala.doc

Imagini din aceasta licenta Cum descarc?

Banii inapoi garantat!

Plateste in siguranta cu cardul bancar si beneficiezi de garantia 200% din partea Diploma.ro.


Descarca aceasta licenta cu doar 10 €

Simplu si rapid in doar 2 pasi: completezi adresa de email si platesti.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:* La pretul afisat se adauga 19% TVA.


Hopa sus!