Proiectarea unui Restaurant

Extras din licenta Cum descarc?

TEMA PROIECTULUI
Proiectarea unui restaurant cu specific spaniol in Poiana Brasov, cu capacitate de 60 de locuri, terasa 40 locuri si cofetarie 30 locuri.
1. STUDIUL DOCUMENTAR
1.1 STADIUL ACTUAL AL DEZVOLTARII TIPULUI DE SERVICII PROIECTAT
Fondata in 1895, Poiana Brasov a inceput prin a fi o zona turistica pentru orasul Brasov. Prima constructie inceputa aici a fost in anul 1904. In 1906 Poiana Brasov a devenit statiune turistica de ski si doar trei ani mai tarziu a avut loc prima Competitie de Ski din Romania. In anul 1951 Poiana Brasov a gazduit Jocurile Internationale de Iarna studentesti.
In prezent statiunea se afla intr-o continua transformare. Pe zi ce trece apar tot mai multe locatii noi, crescand gradul de confort si satisfactie al turistilor ce aleg sa-si petreaca vacantele in statiune. Poiana Brasov este o statiune pentru sporturile de iarna din Romania, fiind o atractie turistica de renume international, si un cartier al municipiului Brasov. Ea dispune de 12 partii de schi cu grade diferite de dificultate, terenuri de sport, un lac, discoteci, baruri si restaurante. Cazarea este asigurata in hoteluri de lux, pensiuni, vile sau cabane. De asemenea,iin Poiana se afla o statie de ambulanta si una de politie precum si un oficiu postal.
Statiunea este de asemenea recomandata pentru tratamentul nevrozei astenice, pentru stari de epuizare si surmenaj fizic si intelectual, pentru anemii secundare si boli endocrine, pentru boli ale aparatului respirator. Deseori, iarna, temperatura ajunge la -15 ?C.
Localizare: 
Figura 1.1
Intinzandu-se pe un platou la baza muntelui Postavarul care face parte din lantul Carpatilor Meridionali, statiunea Poiana Brasov denumita si Poiana Soarelui, este un model de frumusete. Aflata la numai 12 Km de orasul medieval Brasov si la peste 1020 m altitudine, Poiana Brasov este o oaza de liniste pentru toate categoriile de turisti in toate anotimpurile.
Poiana Brasov este inconjurata de 4 mari masive muntoase: 
o Postavarul (altitudine maxima 1.799m) 
o Piatra Craiului (altitudine maxima 2.238m) 
o Bucegi (altitudine maxima 2.505m) 
o Piatra Mare (altitudine maxima 1.848m) 
Acces:
Figura 1.2 
Transport cu avionul:Aeroportul International Otopeni este cel mai mare aeroport din Romania si se afla langa Bucuresti, la doar 160 Km de statiunea Poiana Brasov. Transportul la / de la aeroport se poate face fie cu trenul, transfer privat sau masina inchiriata.
Transport cu trenul: Din orice punct din Romania se poate ajunge cu trenul in orasul Brasov. De aici pana in Poiana Brasov puteti lua fie mijloace de transport in comun (autobuzul nr.4 pana in Livada Postei; din Livada Postei pana in Poiana Brasov autobuzul nr. 20) fie un taxi.


Fisiere in arhiva (1):

  • Proiectarea unui Restaurant cu Specific Spaniol in Poiana Brasov.docx

Imagini din aceasta licenta Cum descarc?

Banii inapoi garantat!

Plateste in siguranta cu cardul bancar si beneficiezi de garantia 200% din partea Diploma.ro.


Descarca aceasta licenta cu doar 9 €

Simplu si rapid in doar 2 pasi: completezi adresa de email si platesti.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:* La pretul afisat se adauga 19% TVA.


Hopa sus!