Proiectul de Organizare a Postului de Dignosticare a Dispozitivelor de Alimentare prin Injectie de Benzina in Cadrul Statiei de Service Auto

Extras din licenta Cum descarc?

CAPITOLUL I. PARTEA ANALITICA
1.1.Caracteristica generala a firmei:
Statia de deservire tehnica ,,SERVICE VELESCO", a fost fondata in anul 2001 de catre directorul Gheorghe Velesco, cu locul de dislocatie mun. Chisinau.
Statia de deservire tehnica ,,SERVICE VELESCO" a fost fondata cu sustinerea financiara directa a directorului Gheorghe Velesco, avind ca scop intretinerea si exploatarea parcului de automobile. Aceasta statie este o alternativa moderna pentru muncitori si deservirea parcului de automobile avind conditii bune de lucru, utilaj modern, de asemeni, este comfortabila pentru clientii sai si mai atragatoare prin comportamentul lucratorilor fata de clienti si automobilele acestora. Dispunind de o suprafata destul de mare, pe teritoriul statiei putem gasi spalatorie auto, post de vopsire si desigur oficiul, ceea ce permite indeplinirea mai multor dorinte a clientului pe un singur teritoriu fara a pierde mult timp.
Activitatea ei este orientata spre prestarea serviciilor de intretinere si reparare a automobilelor. Statia activeaza in domeniul deservirii si diagnosticarii automobilelor. Aceasta presteaza servicii dupa cererile clientilor conform standardelor impuse de producator catre reprezentantele internationale. Servisul ofera o gama larga de servicii, utilaj de ultima ora si un personal calificat.
Serviciile oferite sunt:
- Diagnosticarea suspensiei si reparatia acesteia
- Schimbul de ulei
- Inlocuirea sabotilor 
- Instalarea aparatelor suplimentare
- Repararea transmisiei
- Inlocuirea si repararea anumitor componente a motorului
Statia activeaza anul imprejur avind drept zile de odihna doar duminica. regimul de munca zilnic este de la ora 9:00 pina la ora 18:00 cu intrerupere la masa de la ora 13:00 pina la ora 14:00.
Structura statiei este compusa dintr-un numar optimal de sectii si personal necesar pentru efectuarea sarcinilor si scopurilor stabilite pentru a fi executate cu succes.
In fruntea colectivului se afla directorul, in functia caruia intra luarea deciziilor referitoare la toate intrebarile care tin de conducerea intreprinderii in general, de controlul activitatii fiecarei operatii, hotarirea problemelor ce tin de activitatea intreprinderii.
Structura manageriala sub forma unei scheme va fi in felul urmator:
Schema structuri manageriale a II "SERVICE VELESCO "
In procesul tehnologic al lucrarilor de intretinere tehnica un loc im!portant il ocupa operatiile de diagnosticare, care presupun o dotare teh!nica adecvata, cu aparate si instalatii din ce in ce mai eficiente si rafinate pentru evidentierea anomaliilor de functionare sau starilor de defectare. Sistemul de diagnosticare in afara reflectarii cu fidelitate a starii tehnice existente in momentul controlului la agregatul sau mecanismul respectiv, trebuie sa asigure intr-un timp redus si localizarea si evidentierea cau!zelor de defectare, in situatiile de receptionare a acestora.
Metodele de diagnosticare aplicate printr-o organizare si dotare teh!nica corespunzatoare, la verificarea automobilelor, vor contribui intr-o masura apreciabila la cresterea productivitatii muncii si la ridicarea calitatii serviciilor prestate.


Fisiere in arhiva (8):

 • Proiectul de Organizare a Postului de Dignosticare a Dispozitivelor de Alimentare prin Injectie de Benzina in Cadrul Statiei de Service Auto
  • capitolul 1 diploma.doc
  • capitolul 2 diploma.doc
  • capitolul 3 diploma.doc
  • Capitolul IV.doc
  • datele pentru desen.doc
  • desen.bak
  • desen.dwg
  • introducere.doc

Imagini din aceasta licenta Cum descarc?

Banii inapoi garantat!

Plateste in siguranta cu cardul bancar si beneficiezi de garantia 200% din partea Diploma.ro.


Descarca aceasta licenta cu doar 9 €

Simplu si rapid in doar 2 pasi: completezi adresa de email si platesti.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:* La pretul afisat se adauga 19% TVA.


Hopa sus!