Proiectul de organizare a postului de dignosticare a dispozitivelor de alimentare prin injecție de benzină în cadrul stației de service auto

Extras din licență Cum descarc?

CAPITOLUL I. PARTEA ANALITICĂ
1.1.Caracteristica generală a firmei:
Stația de deservire tehnică „SERVICE VELEȘCO”, a fost fondată în anul 2001 de către directorul Gheorghe Veleșco, cu locul de dislocație mun. Chișinău.
Stația de deservire tehnică „SERVICE VELEȘCO” a fost fondată cu susținerea financiară directă a directorului Gheorghe Veleșco, avînd ca scop întreținerea și exploatarea parcului de automobile. Această stație este o alternativă modernă pentru muncitori și deservirea parcului de automobile avînd condiții bune de lucru, utilaj modern, de asemeni, este comfortabilă pentru clienții săi și mai atragătoare prin comportamentul lucrătorilor față de clienți și automobilele acestora. Dispunînd de o suprafață destul de mare, pe teritoriul stației putem găsi spalătorie auto, post de vopsire şi desigur oficiul, ceea ce permite îndeplinirea mai multor dorințe a clientului pe un singur teritoriu fară a pierde mult timp.
Activitatea ei este orientată spre prestarea serviciilor de întreţinere şi reparare a automobilelor. Stația activează în domeniul deservirii şi diagnosticării automobilelor. Aceasta prestează servicii după cererile clienţilor conform standardelor impuse de producător către reprezentanţele internaţionale. Servisul oferă o gamă largă de servicii, utilaj de ultimă oră şi un personal calificat.
Serviciile oferite sunt:
- Diagnosticarea suspensiei și reparația acesteia
- Schimbul de ulei
- Înlocuirea sabotilor 
- Instalarea aparatelor suplimentare
- Repararea transmisiei
- Înlocuirea și repararea anumitor componente a motorului
Stația activează anul împrejur avînd drept zile de odihnă doar duminica. regimul de muncă zilnic este de la ora 9:00 pîna la ora 18:00 cu întrerupere la masă de la ora 13:00 pînă la ora 14:00.
Structura stației este compusă dintr-un număr optimal de secții și personal necesar pentru efectuarea sarcinilor și scopurilor stabilite pentru a fi executate cu succes.
În fruntea colectivului se află directorul, în funcția căruia intra luarea deciziilor referitoare la toate întrebările care țin de conducerea întreprinderii în general, de controlul activității fiecărei operații, hotărîrea problemelor ce țin de activitatea întreprinderii.
Structura managerială sub forma unei scheme va fi în felul următor:
Schema structuri manageriale a ÎI “SERVICE VELEȘCO “
În procesul tehnologic al lucrărilor de întreţinere tehnică un loc im¬portant îl ocupă operaţiile de diagnosticare, care presupun o dotare teh¬nică adecvată, cu aparate şi instalaţii din ce în ce mai eficiente şi rafinate pentru evidenţierea anomaliilor de funcţionare sau stărilor de defectare. Sistemul de diagnosticare în afara reflectării cu fidelitate a stării tehnice existente în momentul controlului la agregatul sau mecanismul respectiv, trebuie să asigure într-un timp redus şi localizarea şi evidenţierea cau¬zelor de defectare, în situaţiile de recepţionare a acestora.
Metodele de diagnosticare aplicate printr-o organizare şi dotare teh¬nică corespunzătoare, la verificarea automobilelor, vor contribui într-o măsură apreciabilă la creşterea productivităţii muncii şi la ridicarea calităţii serviciilor prestate.


Fisiere în arhivă (8):

 • Proiectul de Organizare a Postului de Dignosticare a Dispozitivelor de Alimentare prin Injectie de Benzina in Cadrul Statiei de Service Auto
  • capitolul 1 diploma.doc
  • capitolul 2 diploma.doc
  • capitolul 3 diploma.doc
  • Capitolul IV.doc
  • datele pentru desen.doc
  • desen.bak
  • desen.dwg
  • introducere.doc

Imagini din acest licență Cum descarc?

Banii înapoi garantat!

Plătește în siguranță cu cardul și beneficiezi de garanția 200% din partea Diploma.ro.


Descarcă această licență cu doar 9€

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi datele tale și plătești.

1. Numele și adresa de email:

ex. Andrei, Oana
ex. Popescu, Ionescu

* Pe adresa de email specificată vei primi link-ul de descărcare. Asigură-te că adresa este corectă și că poate primi email-uri.

2. Alege modalitatea de plată preferată:* La pretul afișat se adaugă 19% TVA.


Hopa sus!