Reproiectarea Subansamblului Manivela prin Medode CAD

Extras din licenta Cum descarc?

Capitolul 1. Introducere
1.1 Privire de ansamblu
Suntem martorii rezultatelor unuia dintre cele mai uimitoare procese ce pare sa se desfasoare fara vreun scop anume, fara vreun plan dinainte stabilit, fara controlul vreunei forte exterioare si care ne afecteaza in mod direct si cuprinde aproape tot ceea ce ne inconjoara: procesul de evolutie. Evoluam ca fiinte biologice, evolueza mediul din jurul nostru, evolueaza cunostiintele noastre.
1.2 Scopul lucrarii
Lucrarea de fata isi propune modernizarea unui proces de proiectare cu ajutorul metodeolor de proiectare asistata de calculator prin reproiectarea unui reper exsitent in mediul CAD. Lucrearea isi propune de asemenea optimizarea unui proces de fabricatie prin metode de masinare asistata de calculator.
1.3 Structura lucrarii
Lucrarea de fata este organizata in 5 capitole principale, dupa cum urmeaza:
In capitolul 2 "Prezentarea Manivelei" va fi prezentata descrierea manivele, elemente generale privind contructia respectiv materialele si procesele tehnologice care au stat la baza executari manivelei.
In capitolul 3 "Proiectarea subansamblului in CATIA" vor fi prezentate metodele proiectarii asistate de calculator pentru fiecare reper in parte.
In capitolul 4 "Tehnlogia reperului arbore" vor fi prezentate tehnlogia aleasa pentru acest reper, masina cu comanda numerica pe care se executa reperul, precum cu codul care a stat la baza obtinerii reperului arbore pe masina cu comanda numerica.
In capitolul 5 "Concluzii" se prezinta concluziile la care am ajuns in urma optimizarii procesului tehnologic dar si a reproiectarii asistate de calculator.
Capitolul 2. Prezentarea Manivelei
In acest capitol se vor prezenta aspecte generale privind constructia si functionarea manivelei, conditiile si procedeele tehnologice prin care s-au obtinut reperele manivelei dar si materialele folosite pentru executia acestor elemente din care este constituita manivela.
2.1 Descrierea Manivelei
Scopul primordial al manivelei este actionarea manuala a rulourilor pentru ferestre instrustriale de dimensiuni mari. Are rolul de a transmite miscarea de rotatie, axului ruloului exterior si de a multiplica rotatia axului. Actionarea manuala a rulourilor ferestrelor industriale este una dintre cele mai folosite metode patru metode de actionare a acestor rulouri. Pe langa actionarea manuala se mai intalnesc actionari:
- Cu snur/panglica - pentru rulourile de dimensiuni mici 
- Cu arc 
- Cu sisteme electrice


Fisiere in arhiva (1):

  • Reproiectarea Subansamblului Manivela prin Medode CAD.docx

Imagini din aceasta licenta Cum descarc?

Banii inapoi garantat!

Plateste in siguranta cu cardul bancar si beneficiezi de garantia 200% din partea Diploma.ro.


Descarca aceasta licenta cu doar 9 €

Simplu si rapid in doar 2 pasi: completezi adresa de email si platesti.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:* La pretul afisat se adauga 19% TVA.


Hopa sus!