Reproiectarea Subansamblului Manivelă prin Medode CAD

Extras din licență Cum descarc?

Capitolul 1. Introducere
1.1 Privire de ansamblu
Suntem martorii rezultatelor unuia dintre cele mai uimitoare procese ce pare să se desfăşoare fără vreun scop anume, fără vreun plan dinainte stabilit, fără controlul vreunei forţe exterioare şi care ne afectează în mod direct şi cuprinde aproape tot ceea ce ne înconjoară: procesul de evoluţie. Evoluăm ca fiinţe biologice, evolueză mediul din jurul nostru, evoluează cunoştiinţele noastre.
1.2 Scopul lucrării
Lucrarea de față își propune modernizarea unui proces de proiectare cu ajutorul metodeolor de proiectare asistată de calculator prin reproiectarea unui reper exsitent în mediul CAD. Lucrearea își propune de asemenea optimizarea unui proces de fabricație prin metode de mașinare asistată de calculator.
1.3 Structura lucrării
Lucrarea de faţă este organizată în 5 capitole principale, după cum urmează:
În capitolul 2 “Prezentarea Manivelei“ va fi prezentată descrierea manivele, elemente generale privind contrucția respectiv materialele și procesele tehnologice care au stat la baza executări manivelei.
În capitolul 3 “Proiectarea subansamblului în CATIA“ vor fi prezentate metodele proiectării asistate de calculator pentru fiecare reper în parte.
În capitolul 4 “Tehnlogia reperului arbore“ vor fi prezentate tehnlogia aleasă pentru acest reper, mașina cu comandă numerica pe care se execută reperul, precum cu codul care a stat la baza obținerii reperului arbore pe mașina cu comandă numerică.
În capitolul 5 “Concluzii” se prezintă concluziile la care am ajuns în urma optimizării procesului tehnologic dar și a reproiectării asistate de calculator.
Capitolul 2. Prezentarea Manivelei
În acest capitol se vor prezenta aspecte generale privind construcţia si funcţionarea manivelei, condiţiile si procedeele tehnologice prin care s-au obtinut reperele manivelei dar si materialele folosite pentru execuţia acestor elemente din care este constituită manivela.
2.1 Descrierea Manivelei
Scopul primordial al manivelei este acţionarea manuală a rulourilor pentru ferestre instrustriale de dimensiuni mari. Are rolul de a transmite miscarea de rotaţie, axului ruloului exterior si de a multiplica rotaţia axului. Acţionarea manuală a rulourilor ferestrelor industriale este una dintre cele mai folosite metode patru metode de acţionare a acestor rulouri. Pe langă acţionarea manuală se mai intalnesc acţionări:
- Cu șnur/panglica – pentru rulourile de dimensiuni mici 
- Cu arc 
- Cu sisteme electrice


Fisiere în arhivă (1):

  • Reproiectarea Subansamblului Manivela prin Medode CAD.docx

Imagini din acest licență Cum descarc?

Banii înapoi garantat!

Plătește în siguranță cu cardul și beneficiezi de garanția 200% din partea Diploma.ro.


Descarcă această licență cu doar 9€

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi datele tale și plătești.

1. Numele și adresa de email:

ex. Andrei, Oana
ex. Popescu, Ionescu

* Pe adresa de email specificată vei primi link-ul de descărcare. Asigură-te că adresa este corectă și că poate primi email-uri.

2. Alege modalitatea de plată preferată:* La pretul afișat se adaugă 19% TVA.


Hopa sus!