Sistem Informatic de Gestiune a Absolventilor unei Universitati

Cuprins licenta Cum descarc?

Motivarea alegerii temei 3
Capitolul 1- Introducere 4
1.1 Structura documentului 4
Capitolul 2 - Componenete soft utilizate pentru realizarea aplicatiei 6
2.1 Limbajul PHP 6
2.2 Limbajul MYSQL 7
Capitolul 3 - Proiectarea, realizarea si implementarea sistemului informatic 8
3.1 Aplicatii similare 8
3.2 Obiective si activitati in etapa de proiectare 11
3.3 Structura sistemului informatic 11
Capitolul 4 - Utilizare program Alumni 14
4.1 Introducere 14
4.2 Sectiunea register 15
4.3 Sectiunea login 17
4.4 Sectiunea absolventi 18
4.6 Sectiunea suport 23
Capitolul 5 - Concluzii 29
Bibliografie 30


Extras din licenta Cum descarc?

Motivarea alegerii temei
Unul dintre motivele principale care a adus la alegerea ca tema de diploma a fost crearea unui sistem informatic care sa permita realizarea gestiunii absolventilor unei universitati ce a fost constituit de necesitatea stabilirii unei legaturi intre absolventi.
Un alt motiv este determinat de studiul pe care l-am realizat asupra unor aplicatii existente si care m-a determinat sa creez o noua aplicatie care sa inglobeze toate facilitatile de care un absolvent are nevoie pentru a pastra legatura atat cu facultatea la care a studiat cat si cu fostii colegi. 
Aplicatia de fata ofera aceasta facilitate in sensul ca permite fostilor studenti sau viitoriilor absolventi posibilitatea mentinerii unei legaturi pe o perioada lunga de timp. 
Acestia vor avea o serie de facilitati cum ar fi crearea si planificarea din timp a unor evenimente sau activitati care urmeaza sa fie desfasurate la o anumita data, dar si mentinerea unei legaturi prin intermediul postei electronice, acestia avand posibilitatea de a accesa aceasta facilitate numai in cazul in care detin un nume de utilizator si o parola, necesare la autentificare. 
O noutate pe care aceasta tema o aduce consta in planificarea si realizarea unor activitati la care vor putea fi invitati in acelasi timp membrii ai comunitatii Alumni, dar si cei din afara ei.
Capitolul 1- Introducere
Una dintre optiunile existente si care ar putea fi utilizata de catre absolventi pentru a pastra legaturile dintre acestia o constituie organizatiile studentesti. Acestea organizeaza in mod periodic diverse evenimente la care sunt invitati absolventii, acest lucru reprezentand un motiv de reuniune si socializare. 
Un exemplu de astfel de organizatie din cadrul universitatii noastre este reprezentata de ALUMNI, aceasta aplicatie permitand mentinerea unei legaturi stabile intre absolventi 
Accesul la aceasta aplicatie poate fi realizat din momentul in care utilizatorul este autentificat cu un nume de utilizator si o parola. Interfata grafica este structurata in asa fel incat acesta sa aiba acces direct asupra acesteia din momentul in care autentificarea este realizata cu succes. 
Meniul principal furnizeaza toate facilitatiile acestei aplicatii in sensul ca utilizatorul va putea acesa in mod direct aceste optiuni, intreaga activitate a acestuia desfasurandu-se pe o singura pagina web.
1.1 Structura documentului
Documentul de fata este structurat in sase capitole, fiecare dintre acestea tratand intr-o anumita masura diverse notiuni referitoare la modul de functionare a acestui sistem. 
Primul capitol face o scurta introducere a modului in care aplicatia este structurata si a pasilor care trebuie parcursi pentru a avea acces la facilitatile oferite de aceasta. 
Al doilea capitol este structurat la randul sau pe doua subcapitole, fiecare dintre aceste subcapitole facand o scurta descriere a tehnologiilor software utilizate pentru dezvoltarea aplicatiei. Primul subcapitol realizeaza o scurta introducere a ceea ce inseamna limbajul PHP si cum este utilizat la crearea de aplicatii web. Cel de-al doilea subcapitol se refera la notiunea de SQL in cadrul caruia sunt descrise facilitatile oferite de utilizarea bazelor de date.


Fisiere in arhiva (1):

  • Sistem Informatic de Gestiune a Absolventilor unei Universitati.docx

Imagini din aceasta licenta Cum descarc?

Banii inapoi garantat!

Plateste in siguranta cu cardul bancar si beneficiezi de garantia 200% din partea Diploma.ro.


Descarca aceasta licenta cu doar 8 €

Simplu si rapid in doar 2 pasi: completezi adresa de email si platesti.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:* La pretul afisat se adauga 19% TVA.


Hopa sus!