Turismul in Contextul Actual

Cuprins licenta Cum descarc?

Capitolul I 
TURISMUL IN CONTEXTUL ACTUAL 
1.1. Turismul ca ramura a economiei unei tari 
1.2. Turismul balnear in Romania 
Capitolul II
SERVICIILE DE CAZARE, COMPONENTA DE BAZA A OFERTEI TURISTICE 
2.1. Tipologia serviciilor turistice 
2.2. Servicii de cazare hoteliera 
Capitolul III
STRUCTURAREA DESFASURARII SERVICIILOR DE CAZARE HOTELIERA 
3.1. Compartimentele unui hotel 
3.1.1. Domeniul de cazare 
3.1.2. compartimentul de alimentatie 
3.1.3. Compartimentul tehnic 
3.1.4. Legatura dintre compartimente 
3.1.4.1. Legaturile dintre domeniul de cazare si compartimentul tehnic 
3.1.4.2. Legaturile dintre domeniul de cazare si compartimentul de alimentatie 
3.1.4.3. Legaturile dintre sectorul de etaj si sectorul de receptie 
3.2. Obligatiile partilor privind desfasurarea si efectuarea serviciului de cazare 
3.3. Rezervarea spatiilor de cazare 
3.4. Primirea si distribuirea corespondentei 
3.4.1. Sortarea 
3.4.2. Distribuirea 
3.4.3. Trimiterea de mesaje 
Capitolul IV
PRESTATIILE HOTELIERE ALE COMPLEXULUI 
4.1. Randamentul turistic al statiuni Baile Herculane 
4.1.1. Factori naturali 
4.1.2. Baza de cazare a hotelului 
4.1.3. Baza de tratament a hotelului 
4.1.4. Baza de alimentatie publica a hotelului 
4.1.5. Baza de agrement 
4.2. Prezentarea complexului hotelier Diana - Baile Herculane 
4.2.1. Scurt istoric ala complexului Diana 
4.2.2. Resursele complexului Diana 
4.3. Serviciile oferite in cadrul complexului Diana 
4.3.1. Tarife si preturi 
4.3.2. Preturi in alimentatie 
4.3.3. Tarife pentru tratament ambulatoriu 
4.4. Indicatori economici ai serviciilor de cazare 
4.5. Personalul hotelului Diana 
4.5.1. Personalul compartimentului de receptie 
4.5.2. Personalul sectorului de la etaj 
4.5.3. Personalul salonului de servire 
4.6. Serviciul in camerele hotelului 
4.6.1. Servirea preparatelor 
4.6.2. Serviciul prin mini-bar la hotel Diana 
4.7. Serviciile suplimentare de la complexul a Diana 
CONCLUZII 
ANEXE 
BIBLIOGRAFIE.


Extras din licenta Cum descarc?

INTRODUCERE
Am optat pentru aceasta tema deoarece am vizitat de mai multe ori aceasta statiune si am fost incantata de splendoarea acestei zone a tarii precum si de amabilitatea si primirea localnicilor. Apreciez faptul ca este o regiune cu un randament turistic ridicat care merita valorificat. De fiecare data am optat pentru acest hotel deoarece serviciile hoteliere sunt de inalta calitate, oferind totodata si o panorama minunata a muntelui Domogled cat si a intregii statiuni. Pentru a satisface cerintele clientilor restaurantul hotelului s-a adaptat si la bucataria cu preparate internationale 
In lucrarea de fata voi dezbate serviciile turistice procurate de la hotel Diana - Baile Herculane. Aceste servicii si produse contin un pachet diversificat si caracteristic, produs de natura elementelor complexului Diana si de insusirile statiunii Baile Herculane. Serviciile turistice efectuate in cadrul hotelului analizeaza aplicarea totala a fondurilor disponibile, acestea fiind grupate pe compartimente caracteristice activitatii turistice.
Extinderea sectorului turistic impune prezenta unui patrimoniu turistic care are scopul de a garanta prin atractivitatea sa, inglobarea unei zone, regiuni turistice sau a unei tari cu circuitele turistice interne cat si internationale.
Industria hoteliera se dezvolta sub incidenta unei multitudini de factori si procese socio-economice unde circulatia turistica ocupa un loc important. Industria hoteliera trebuie sa depuna eforturi de ajustare pentru cresterea numarul de turisti si pentru pretentiile acestora, acestea se concretizeaza in aparitia de noi unitati hoteliere cu sarcini complexe, sarcini adresate diverselor clase de turisti prin varietatea serviciilor oferite.
Serviciile de cazare simbolizeaza, impreuna cu cele de transport, petrecere si alimentatie, servicii de baza cerute de turist si concomitent o conditie importanta de impulsionare a cererii turistice. Scopul acestor servicii este ca, de fapt realizeaza pentru turisti un domiciliu provizoriu si de aceea trebuie sa aiba o functionalitate vasta. In constituirea serviciilor de cazare, de asemenea se evidentiaza ca turistii petrec aproape jumatate din timpul vacantei in incinta hotelului.
Capacitatea si organizarea tezei:
Lucrarea contine: 
1. Introducere
2. Continut ( 4 capitole )
3. Concluzii
4. Anexe
5. Bibliografie
In capitolul I am precizat cateva aspecte generale referitoare la turism.
In capitolul II am relatat cateva aspecte generale ale serviciilor de cazare.
In capitolul III am descris amanuntit despre organizarea prestarii serviciilor hoteliere si legaturilor dintre acestea.
In capitolul IV am prezentat o analiza practica asupra serviciilor referitoare la structurarea si desfasurarea activitatilor in cadrul complexului hotelier Diana.


Fisiere in arhiva (1):

  • Turismul in Contextul Actual.docx

Imagini din aceasta licenta Cum descarc?

Banii inapoi garantat!

Plateste in siguranta cu cardul bancar si beneficiezi de garantia 200% din partea Diploma.ro.


Descarca aceasta licenta cu doar 9 €

Simplu si rapid in doar 2 pasi: completezi adresa de email si platesti.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:



* La pretul afisat se adauga 19% TVA.


Hopa sus!