Vopsire - Tratamente Termice

Extras din licenta Cum descarc?

CAIETUL DE SARCINI AL PRODUSULUI
1.1 Intoducere
Cunoasterea produsului ce face obiectul proiectului de diploma prin cunosterea
rolului sau functional si a conditiilor tehnice impuse are o deosebita importanta la determinarea tehnologiei de fabricatie si asamblare.
Din punct de vedere constructiv si functional, cunoasterea produsului este un factor deosebit de important in stabilirea tehnologiei de fabricatie a acestuia. Complexitatea constructiva a ansamblului va avea influente directe asupra complexitatii produselor tehnologice de semifabricare, prelucrare prin aschiere si montaj, asupra sculelor, dispozitivelor verificatoarelor folosite.
1.2 Obiectul caietului de sarcini
1.2.1 Denumirea produsului:
Prezentul caiet de sarcini se refera la ,,POMPA DE UNGERE"
1.2.2 Domeniul de utilizare:
Acesta ,,Pompa de ungere" este utilizata in special la actionari si distributie de apa, in agricultura la irigatii, pentru instalatii de incalzire si climatizare, aplicatii industriale si medii neexplozibile.
1.2.3 Mediu de exploatare
Produsul a fost proiectat pentru o exploatare la punctul de lucru in conditiile:
- altitudine (cota punctului de lucru, deasupra nivelului marii): < 200 m
- Presiune maxima: 10 bar la 20?C
- Temperatura fluidului: min. -10?C
max. +120?C
Temperatura ambientala: max + 40?C
Vascozitatea fluidului: max 5? E
1.3 Componenta si functionare
Produsul ,, Pompa de ungere ''actiune si distributie de apa, pentru o gama variata de aplicatii din diverse domenii.
Calitatea materialelor trebuie sa corespunda prescriptiilor indicate pe desenele de executie ale reperelor componente. Raspunderea pentru orice derogare de la specificatiile de material revine strict executantului.
1.4 Conditii generale de asigurare a calitatii 
1.4.1 Produsul ,,POMPA DE UNGERE" trebuie sa respecte constructiv si functional prevederile documentatiei tehnice elaborate de catre proiectantul produsului. 
1.4.2 Documentatia pentru realizarea produsului este formata din proiectul produsului, instructiuni de lucru; pentru a realiza produsul la nivelul de calitate cerut trebuie respectate cerintele aplicabile ale standardelor ISO seria 9000, 14000, si standardele de produs.
1.4.3 Intreprinderea producatoare poate opera modificari in documentatia tehnica in scopul imbunatatirii produsului, dar care sa nu afecteze negativ indicii de exploatare a acestuia, si numai cu acordul proiectantului. Introducerea in fabricatia de serie a acestor modificari va fi comunicata beneficiarilor, indicandu-se data si seria produsului cu care se incepe aplicarea imbunatatirilor.
1.5 Conditii de garantie si service
1.5.1 Garantii: Pentru produsul ,,POMPA DE UNGERE", producatorul asigura o garantie de 12 luni de la punerea lui in regim de functiune dar nu mai mult de 18 luni de la livrare. Pe tot acest termen furnizorul remediaza defectiunile in conditiile prevazute in contract.
1.5.2 Service: In timpul perioadei de garantie producatorul asigura service complet cu suportarea tuturor cheltuielilor, exceptand piesele de tipul bucselor, segmentilor si rulmentilor. 
1.5.3 Daca pe timpul garantiei exista probleme de operare si reparatii care nu se pot rezolva utilizand prezentele instructiuni trebuie anuntat compartimentul SERVICE al furnizorului.
1.6 Conditii ce trebuie respectate in timpul executiei produsului (prelucrari, tratamente) 
1.6.1 Personalul care intra in contact cu utilajul va fi calificat in raport cu munca pe care o desfasoara. 
Sculele, aparatura de masura-supraveghere si instalatia elecrica vor fi in buna stare fizica si functionala. 
1.6.2 La realizarea tratamentelor termice aplicate pieselor din otel, se va asigura temperatura inscrisa in proiectul tehnologic.
1.6.3 Controlul tehnic al calitatii se executa conform tehnologiei de control.
1.7 Prescriptii pentru vopsiri, acoperiri de protectie 
1.7.1 Reperele supuse coroziunii sunt protejate, in functie de locul si rolul indeplinit in cadrul ansamblului, prin vopsire. Nu se protejeaza astfel piesele aflate in miscare relativa. 
1.7.2 Reperele ce au suprafete libere in exterior trebuie vopsite conform prescriptiilor de vopsire din documentatia de executie constructiva si tehnologica. 
1.8. Probe pentru verificarea si receptia produsului 
1.8.1 Verificarile la care se supune produsul ,,Pompa de ungere" se impart in : verificari periodice si verificari individuale.
1.8.2 Verificari periodice: se vor efectua in scopul controlarii stabilitatii nivelului calitativ al productiei de serie. Se vor efectua cel putin o data la 12 luni.
1.8.3 Verificari individuale: sunt verificarile curente la care se vor supune agregatele din productia de serie. La acestea poate participa si un reprezentant al beneficiarului. 
1.8.4 Beneficiarul este obligat sa efectueze receptia produsului potrivit prevederilor din contract si sa preia numai acele produse care corespund normelor de calitate. Prezenta acestuia la receptie nu scuteste de raspundere intreprinderea producatoare privind calitatea produsului. 
1.8.5 Intreprinderea constructoare este obligata sa receptioneze subansamblurile componente de la furnizori si sa preia numai acelea care corespund normelor de calitate.


Fisiere in arhiva (1):

  • Vopsire - Tratamente Termice.docx

Imagini din aceasta licenta Cum descarc?

Banii inapoi garantat!

Plateste in siguranta cu cardul bancar si beneficiezi de garantia 200% din partea Diploma.ro.


Descarca aceasta licenta cu doar 10 €

Simplu si rapid in doar 2 pasi: completezi adresa de email si platesti.

1. Numele, Prenumele si adresa de email:

Pe adresa de email specificata vei primi link-ul de descarcare, nr. comenzii si factura (la plata cu cardul). Daca nu gasesti email-ul, verifica si directoarele spam, junk sau toate mesajele.

2. Alege modalitatea de plata preferata:* La pretul afisat se adauga 19% TVA.


Hopa sus!