Vopsire - Tratamente Termice

Extras din licență Cum descarc?

CAIETUL DE SARCINI AL PRODUSULUI
1.1 Intoducere
Cunoasterea produsului ce face obiectul proiectului de diploma prin cunosterea
rolului sau functional si a conditiilor tehnice impuse are o deosebita importanta la determinarea tehnologiei de fabricatie si asamblare.
Din punct de vedere constructiv si functional, cunoasterea produsului este un factor deosebit de important in stabilirea tehnologiei de fabricatie a acestuia. Complexitatea constructiva a ansamblului va avea influente directe asupra complexitatii produselor tehnologice de semifabricare, prelucrare prin aschiere si montaj, asupra sculelor, dispozitivelor verificatoarelor folosite.
1.2 Obiectul caietului de sarcini
1.2.1 Denumirea produsului:
Prezentul caiet de sarcini se referă la „POMPA DE UNGERE”
1.2.2 Domeniul de utilizare:
Acesta „Pompa de ungere” este utilizata în special la acţionări si distributie de apa, in agricultura la irigatii, pentru instalatii de incalzire si climatizare, aplicatii industriale si medii neexplozibile.
1.2.3 Mediu de exploatare
Produsul a fost proiectat pentru o exploatare la punctul de lucru în condiţiile:
- altitudine (cota punctului de lucru, deasupra nivelului marii): < 200 m
- Presiune maxima: 10 bar la 20°C
- Temperatura fluidului: min. -10°C
max. +120°C
Temperatura ambientala: max + 40°C
Vascozitatea fluidului: max 5° E
1.3 Componenţă şi funcţionare
Produsul „ Pompa de ungere ’’actiune si distributie de apa, pentru o gama variată de aplicaţii din diverse domenii.
Calitatea materialelor trebuie să corespundă prescripţiilor indicate pe desenele de execuţie ale reperelor componente. Răspunderea pentru orice derogare de la specificaţiile de material revine strict executantului.
1.4 Condiţii generale de asigurare a calităţii 
1.4.1 Produsul „POMPA DE UNGERE” trebuie să respecte constructiv şi funcţional prevederile documentaţiei tehnice elaborate de către proiectantul produsului. 
1.4.2 Documentaţia pentru realizarea produsului este formată din proiectul produsului, instrucţiuni de lucru; pentru a realiza produsul la nivelul de calitate cerut trebuie respectate cerinţele aplicabile ale standardelor ISO seria 9000, 14000, şi standardele de produs.
1.4.3 Întreprinderea producătoare poate opera modificări în documentaţia tehnică în scopul îmbunătăţirii produsului, dar care să nu afecteze negativ indicii de exploatare a acestuia, şi numai cu acordul proiectantului. Introducerea în fabricaţia de serie a acestor modificări va fi comunicată beneficiarilor, indicându-se data şi seria produsului cu care se începe aplicarea îmbunătăţirilor.
1.5 Condiţii de garanţie şi service
1.5.1 Garanţii: Pentru produsul „POMPA DE UNGERE”, producătorul asigură o garanţie de 12 luni de la punerea lui în regim de funcţiune dar nu mai mult de 18 luni de la livrare. Pe tot acest termen furnizorul remediaza defectiunile in conditiile prevazute in contract.
1.5.2 Service: În timpul perioadei de garanţie producătorul asigură service complet cu suportarea tuturor cheltuielilor, exceptând piesele de tipul bucşelor, segmenţilor şi rulmenţilor. 
1.5.3 Daca pe timpul garantiei exista probleme de operare si reparatii care nu se pot rezolva utilizand prezentele instructiuni trebuie anuntat compartimentul SERVICE al furnizorului.
1.6 Condiţii ce trebuie respectate în timpul execuţiei produsului (prelucrări, tratamente) 
1.6.1 Personalul care intra in contact cu utilajul va fi calificat in raport cu munca pe care o desfasoara. 
Sculele, aparatura de masura-supraveghere si instalatia elecrica vor fi in buna stare fizica si functionala. 
1.6.2 La realizarea tratamentelor termice aplicate pieselor din oţel, se va asigura temperatura înscrisă în proiectul tehnologic.
1.6.3 Controlul tehnic al calităţii se execută conform tehnologiei de control.
1.7 Prescripţii pentru vopsiri, acoperiri de protecţie 
1.7.1 Reperele supuse coroziunii sunt protejate, în funcţie de locul şi rolul îndeplinit în cadrul ansamblului, prin vopsire. Nu se protejează astfel piesele aflate în mişcare relativă. 
1.7.2 Reperele ce au suprafeţe libere în exterior trebuie vopsite conform prescripţiilor de vopsire din documentaţia de execuţie constructivă şi tehnologică. 
1.8. Probe pentru verificarea şi recepţia produsului 
1.8.1 Verificările la care se supune produsul „Pompa de ungere” se împart în : verificări periodice şi verificări individuale.
1.8.2 Verificări periodice: se vor efectua în scopul controlării stabilităţii nivelului calitativ al producţiei de serie. Se vor efectua cel puţin o dată la 12 luni.
1.8.3 Verificări individuale: sunt verificările curente la care se vor supune agregatele din producţia de serie. La acestea poate participa şi un reprezentant al beneficiarului. 
1.8.4 Beneficiarul este obligat să efectueze recepţia produsului potrivit prevederilor din contract şi să preia numai acele produse care corespund normelor de calitate. Prezenţa acestuia la recepţie nu scuteşte de răspundere întreprinderea producătoare privind calitatea produsului. 
1.8.5 Întreprinderea constructoare este obligată să recepţioneze subansamblurile componente de la furnizori şi să preia numai acelea care corespund normelor de calitate.


Fisiere în arhivă (1):

  • Vopsire - Tratamente Termice.docx

Imagini din acest licență Cum descarc?

Banii înapoi garantat!

Plătește în siguranță cu cardul și beneficiezi de garanția 200% din partea Diploma.ro.


Descarcă această licență cu doar 10€

Simplu și rapid în doar 2 pași: completezi datele tale și plătești.

1. Numele și adresa de email:

ex. Andrei, Oana
ex. Popescu, Ionescu

* Pe adresa de email specificată vei primi link-ul de descărcare. Asigură-te că adresa este corectă și că poate primi email-uri.

2. Alege modalitatea de plată preferată:* La pretul afișat se adaugă 19% TVA.


Hopa sus!